پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۰۵

24 هزار تخلف صنفی در خراسان رضوی گزارش داده شد

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی خراسان رضوی از دریافت 24 هزار و 137 مورد گزارش تخلف توسط این سازمان در 11 ماهه سال جاری خبر داد.

علی غفوری مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: از 24 هزار و 137مورد تخلف قابل پیگیری گزارش شده ، 18 هزار و 78 مورد گزارش تلفنی، چهار هزار و 804 مورد به صورت کتبی، 147مورد حضوری و یک هزار و 108 مورد توسط ناظری افتخاری تکمیل شده است.

معاون بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی خراسان رضوی گفت: از گزارشات ارسالی به ستاد خبری این سازمان و با بازرسیهای انجام شده توسط بازرسان سازمان 87 هزار و 742 واحد صنفی متخلف شناسایی شدند.

غفوری مقدم گفت: ارزش پرونده های گزارش شده در 11 ماهه امسال بیش از 764میلیون ریال بوده است.

وی خاطرنشان کرد: گرانفروشی، عرضه خارج از شبکه، عدم درج قیمت از بیشترین تخلفات صورت گرفته در مدت مذکور است.

کد خبر 1042818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha