پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ مرداد ۱۳۸۳، ۱۹:۲۹

يو اس اي تو دي:

اسرائيل براي برداشتن ديوار حائل تحت فشارهاي داخلي است

احزاب و گروههاي اسرائيلي خواستاز ساخته شدن ديوار حايل در نزديكي مرزهاي 1967 هستند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه يو اس اي تو دي  دادستان كل اسراييل از مقامات آن كشور خواست تا با توجه به اعلام راي دادگاه لاهه عليه ديوار حائل موضع خود را در اين خصوص اعلام كنند . وي هشدار داد كه ممكن است اسرائيل به همين خاطر از سوي جامعه بين الملل در انزوا قرار گيرد.

"مني مازوز"(Meni Mazuz) دادستان اسرائيل هشدار داد كه اين راي دادگاه ممكن است منجر به مجازات و تحريم اسرائيل شود .

مازوز در گزارش خود گفته است كه دولت هرچه سريعتر بايد تصميمش را در خصوص مسير ديوار حائل اتخاذ كند و چنين تصميمي اين پيام را به ديگران مي دهد كه اسرائيل به قوانين  و راي جامعه بين الملل  در خصوص ديوار حائل احترام مي گذارد.

اسرائيل درگذشته درعكس العمل خود به اين درخواست اعلام كرده بود كه تصميم دادگاه لاهه مغرضانه است و به آن اهميتي نخواهد داد.

 

کد خبر 105288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha