پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۲:۴۵

در اروند کنار صورت می گیرد؛

شناور لندی کرافت نیروی دریایی سپاه آماده میزبانی از کاروانهای راهیان نور

شناور لندی کرافت نیروی دریایی سپاه آماده میزبانی از کاروانهای راهیان نور

همزمان با حضور کاروانهای راهیان نور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس شناور لندی کرافت 501 کربلای نیروی دریایی سپاه در منطقه اروند کنار میزبان زائران یادمان شهدای عملیات والفجر 8 می‌باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناخدای لندی کرافت 501 کربلا گفت: با شروع اعزام زائران مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس این شناور به منطقه اروند کنار اعزام می‌شود و تا پایان بازدید کاروانهای راهیان نور در حال ارایه خدمات به زائران می‌باشد.

وی با بیان اینکه این شناور روزانه بیش از 12 هزار نفر از زائران را در بزرگترین رودخانه کشتیرانی جهان جابجا می کند، خاطر نشان کرد: پس از مسافرگیری وحرکت در میان رودخانه اروند، راویان راهیان نور به بیان خاطرات و رشادتهای رزمندگان جبهه حق در عملیاتهای مختلف به خصوص عملیات والفجر 8 که یکی از بی‌نظیرترین عملیاتهای غرور آفرین دوران دفاع مقدس بود، می پردازند.

فرمانده شناور تاکید کرد: حضور در میان این رودخانه بزرگ که تداعی‌گر شجاعت و ایمان رزمندگان ما در عین مظلومیت شان می‌باشد باعث می‌شود تا جوانان ما با سوارشدن بر این شناور به صورت ملموس‌تری با دوران دفاع مقدس ارتباط برقرار کنند و خاطرات رزمندگان برای آنها تداعی می‌شود و به نجوا با شهدا می‌پردازند.

گفتنی است رودخانه اروند بزرگترین رودخانه کشتیرانی جهان با عمق 30 متر و عرض 900 متر می‌باشد که با سرعت بیش از 60 کیلومتر به خلیج همیشه فارس می‌ریزد. در دوران دفاع مقدس در این منطقه عملیات والفجر 8 که یکی از بی‌نظیرترین عملیاتها به شمار می‌رفت انجام شد. این عملیات از نظر کارشناسان جهان غیرممکن بود که غواصان و رزمندگان ما آن را ممکن کردند.

کد خبر 1054330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha