پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ فروردین ۱۳۸۹، ۱۳:۵۳

پیش بینی صعود تیم پیام هنوز زود است

مشهد - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال پیام خراسان گفت: هنوز زود است تا از صعود پیام حرف زد، اما چنانچه کمبودهای فنی تیم تامین شود، می توان به صعود آن امیدوار بود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، داوود مهابادی صبح پنجشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: هنوز زود است تا از صعود پیام حرف زد، اما چنانچه کمبودهای فنی تیم تامین شود، می توان به صعود آن امیدوار بود.

سرمربی تیم پیام خراسان با بیان اینکه جای خالی برای جذب دو بازیکن در تیم وجود دارد، افزود: چند نفر از جمله سعید خانی و رضا ناصحی در لیست نفرات منتخب ما جای دارند که اولویت نخست ما، سعید خانی است.

وی با بیان اینکه البته در حال حاضر در هیچ پستی کمبود نداریم و از عملکرد تمام بازیکنانم راضی هستم تصریح کرد: اما اگر هم قرار است فرد جدیدی به ما ملحق شود، باید یک سر و گردن از بازیکنان تیم بالاتر باشد.

در ادامه این نشست خبری مدیرعامل باشگاه، در خصوص ادعای پدر مرحوم علی زاده علی که مدعی شده بود باشگاه دیه فرزندش را نپرداخته است، گفت: دیه را صاحب خودرویی که عامل فوت وی بوده پرداخته و طبق قانون به خانواده مرحوم پرداخت می شود، ولی اگر منظور وی پول بیمه ورزشی است، طبق قانون حق باشگاه است و به استناد قرارداد، چیزی به خانواده مرحوم زاده علی تعلق نمی گیرد.

صلاحی افزود: سقف بیمه زاده ‌علی 300 میلیون ریال بود که به باشگاه پرداخت شد و باشگاه هم این مبلغ را خرج کرد اما به دلیل این که زاده‌علی از بازیکنان با اخلاق پیام بود، به خانواده‌اش قول پرداخت مبلغ بیمه را داده ایم.

کد خبر 1064358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha