کریم بشیرپور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مطابق آمارهای کسب شده از ایستگاه های بارانسنجی مبنا درسطح استان، میزان بارندگی در شش ماهه اول سال آبی 89-88 و 20 روزه ابتدای سال جاری در مقایسه با دوره آماری متوسط دراز مدت نیز تا 18 درصد افزایش نشان می دهد.
وی میانگین میزان بارندگی استان در 20 روزه اول فروردین ماه سال جاری را 34.5 میلیمتر اعلام کرد و یادآور شد: این مقدار در مدت مشابه سال قبل 40 میلیمتر و در متوسط دراز مدت 32 ساله اخیر، در حدود 30 میلیمتر بود.
وی ادامه داد: این میزان 14 درصد مشابه سال قبل کاهش و 15 درصد نسبت به متوسط دراز مدت افزایش نشان می دهد.
مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: میزان بارندگی از ابتدای مهر ماه سال 88 تاکنون تا 240.4 میلیمتر و در مدت مشابه سال قبل از آن نیز تا 217.6 میلیمتر بود.
بشیرپور بارندگی های رخ داده در شهرهای جنوبی استان را نسبت به شهرهای شمالی استان بیشتر ارزیابی کرد و گفت: متوسط بارندگی در استانهای جنوبی استان 324.2 میلی متر بود که این رقم در شهرهای شمالی آذربایجان غربی تنها 126.7بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه بارندگی ها در فصل های مختلف پیش رو، میزان ذخیره سدهای استان که در حال حاضر در وضعیت مطلوبی به سر می برند افزایش یابد.
نظر شما