حسین سبحانی نیا در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر اظهارداشت: از آنجا که انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برای سال سوم، در روز چهارشنبه 5 خردادماه برگزار می شود، مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان برای بررسی نهایی نظرات اعضا در این باره روز 4 خرداد تشکیل جلسه خواهد داد.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه بعید است تغییرات خاصی در ترکیب هیئت رئیسه مجلس در سال سوم صورت گیرد، گفت: تغییرات عمده ای نخواهیم داشت زیرا پس از سپری کردن دو سال اول، معمولا به لحاظ نوع عملکرد اعضای هیئت رئیسه و آشنایی آنها به امور محوله تغییرات زیادی شاهد نخواهیم بود.
عضو هیئت رئیسه مجلس یادآورشد: تا امروز تنها کاندیدای ریاست مجلس آقای لاریجانی است و بعید است این پست کاندیدای دیگری هم داشته باشد. اگرهم کسی در آینده کاندیدای این سمت باشد به لحاظ عملکرد موفق آقای لاریجانی شانس کمی برای انتخاب شدن دارد.
به گزارش مهر ، درفراکسیون اصولگرایان سال گذشته برای انتخاب رئیس مجلس میان علی لاریجانی و مرتضی آقا تهرانی رای گیری شد که لاریجانی اکثریت قریب به اتفاق آرا را کسب کرد .
سبحانی نیا در گفتگو با مهر همچنین از 4 هفته کاری مجلس در اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: از آنجا که با برگزاری سه هفته ای جلسات مجلس به روال گذشته، تا انتخابات هیئت رئیسه برای سال سوم ، فاصله می افتاد تصمیم گرفته شد اردیبهشت ماه مجلس 4 هفته کاری داشته باشد تا در هفته آخر که مصادف با اوایل خردادماه است بتوانیم انتخابات هیئت رئیسه را برگزار کنیم.
نظر شما