پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۱۹

شاگردان یک کلاس پس از 28 سال با معلم خود دیدار کردند‌

ساری - خبرگزاری مهر : شاگردان یک کلاس در شهرستان آمل پس از 28 سال با معلم خود در کلاس درس دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، حدود 20 نفر از شاگردان یک کلاس که در سال 61 تا 64 در هنرستان شهید بهشتی آمل تحصیل می‌کردند، صبح  دوشنبه پس از 28 سال در کلاس درس معلم خود حاضر شده و توسط معلم 28 سال پیش خود محمد صلواتی حضور و غیاب شدند.

عباس علی صلواتی با ابراز خرسندی از اینکه پس از 28 سال، یک بار دیگر دانش‌آموزان خود را ملاقات می‌کند، به بیان خاطراتی از آن سال‌ها پرداخت.
 
در بین دانش‌آموزان این کلاس شخصیت‌هایی مانند معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد، معاونان شهرداری های شهرهای مازندران، دبیر، کارگر و کارمند وجود داشتند که به بیان خاطرات خود پرداختند.
 
در این مراسم عباسعلی صلواتی معلم این دانش آموزان ربع قرن گذشته با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری اظهار داشت: احترام قائل شدن به شخصیت والای معلمان وظیفه آحاد مردم جامعه است و این تکریم نباید فقط به یک روز یا هفته خاص منحصر شود، زیرا معلمی ایجاب می‌کند که این شخصیت پیامبرگونه هر روز مورد تکریم قرار گیرد.
 
وی با اشاره به اینکه به علت دغدغه های زیاد افراد و مشکلات اقتصادی بسیاری از خاطرات خوش گذشته و حتی معلمان و کلاس و درسشان که روزی از آنجا به جایگاه و مقام فعلی رسیدند فراموش شده است، گفت: اگر جایگاه علم و عالم در جامعه ای فراموش شود جامعه به تباهی خواهد رفت.
 
این فرهنگی بازنشسته ابراز امیدواری کرد: تکریم از مقام معلم باید همچنان باقی بماند و الگویی برای نسل های آینده شود.
 
مدیر هنرستان شهید بهشتی آمل هم در این مراسم گفت: در این واحد آموزشی هم اکنون 300 هنرجو در چهار رشته نقشه کشی، معماری - حسابداری، بازرگانی - گرافیک و کامپیوتر مشغول به تحصیل هستند.
 
فرهاد ذاکر خاطرنشان کرد: میانگین قبولی این هنرستان در کنکور سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی 65 درصد بوده که این رقم 25 درصد بالاتر از میانگین استانی بوده است. 
 
در این مراسم تعدادی از فرهنگیان و پیشکسوتان تعلیم و تربیت که در دهه های گذشته در این مراسم نمادین حضور داشتند مورد تجلیل واقع شدند.
کد خبر 1075584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha