پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۳:۰۰

دری نجف آبادی:

آپارتاید علمی در جهان پذیرفتنی نیست

آپارتاید علمی در جهان پذیرفتنی نیست

اراک - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: علم و دانش نباید تنها در اختیار برخی کشورها قرار داشته باشد و این کشورها با آپارتاید علمی تلاش کنند کشورهای خواهان دستیابی به فناوری های نوین و پیشرفته را محدود کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت الاسلام قربانعلی دری نجف آبادی صبح جمعه در همایش ائمه جمعه استان مرکزی در زرندیه افزود: استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای حق همه کشورها است و بر اساس مفاد N.P.T همه کشورها حق دارند بر اساس قانون از این فناوری استفاده کنند.

وی اضافه کرد: در این قانون آژانس بین المللی انرژی اتمی موظف شده است نسبت به محدود کردن کشورها و در نهایت نابودی سلاح های اتمی اقدام کند ولی متاسفانه آژانس نه تنها اقدامی در زمینه منهدم کردن تسلیحات اتمی به انجام نمی رساند بلکه با اقدامات خود مانع از دستیابی دیگر کشورها به فناوری های صلح آمیز هسته ای می شود که این موضوع به آپارتاید علمی شباهت زیادی دارد.

دری نجف آبادی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر تعدادی از کشورها رسما دستیابی خود را به سلاح های اتمی اعلام کرده اند از سکوت و بی توجهی جامعه جهانی در راه مقابله با این کشورها و اقدامات آنان انتقاد کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران سالها است که عضویت در N.P.T را پذیرفته است و بر اساس منشور آن فعالیت می کند ولی برخی از کشورها که هرگز عضویت آن سازمان را نپذیرفته اند و دارای سلاح اتمی نیز هستند و کشورها را به حمله اتمی تهدید کرده اند با ادعای دفاع از حقوق بشر تلاش می کنند مانه از پیشرفت علمی ایران در این فناوری شوند که این موضوع جای تعجب دارد.

امام جمعه اراک با اشاره به اینکه نظام اسلامی در میان کشورهای جهان تنها نظامی است که با تلاش خود در راه مقابله با سلطه گران ایستاده است بیان داشتک از میان کشورهای جهان ایران در راه دستیابی به دانش فنی صلح آمیز هسته ای تنها است و در این راه نیز با وجود همه تهدید ها و تحریم ها به کار خود برای رسیدن به استقلال علمی دست بر نخواهد داشت.

وی با انتقاد از رفتارهای روسیه و نبود پایبندی کافی از سوی این کشور برای تکمیل کردن نیروگاه هسته ای بوشهر بیان داشت: درمجلس چهارم برای تکمیل و بهره برداری از نیروگاه بوشهر با این کشور قرار داد منعقد شده است ولی سالها است که با اجرای 90 درصد از ساختمانها و تاسیسات هسته ای تکنولوژی مورد نیاز برای بهره برداری از این نیروگاه از سوی طرف خارجی به ایران داده نشده است که این موضوع نشان می دهد که برای محقق کردن اهداف و برنامه های هسته ای کشور نمی توانیم انتظار کمک از کشورهای خارجی را داشته باشیم.

دری نجف آبادی گفت: کشورهای خارجی تنها کارشکنی، جوسازی بر علیه ایران، چنگ نرم و روانی، ترویج انواع مواد مخدر، ترویج بی بند و باری و ابتذال را در ایران در دستور کار خود دارند و به غیر این موارد و دیگر دشمنی ها کمکی به ایران برای رسیدن به اهداف خود نمی کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در ادامه با اشاره به برگزاری همایش ائمه جمعه استان گفت: وظیفه اصلی روحانیت، ارتقای سطح دینی، اخلاقی، اعتقادی و معنویت مردم در جامعه است.

وی برقراری امنیت اخلاقی، مبارزه با تهاجم فرهنگی و تربیت انسانهای با اخلاق را از دیگر وظایف روحانیون در جامعه دانست و گفت: ائمه جمعه باید در تربیت انسانهای متدین و با ایمان اهتمام داشته و در این راه  قشر روحانی باید با رعایت ساده زیستی ، برای حفظ وحدت در جامعه تلاش کند.

دری نجف آبادی در خصوص برنامه ریزی برای بهره گیری از ایام فراغت دانش آموزان و دانشجویان در فصل تابستان گفت: میعادگاه های برپایی نماز جمعه، مساجد و کانونهای فرهنگی و مذهبی استان جهت جذب و ساماندهی جوانان و نوجوانان مهیا شود.

امام جمعه اراک بر ضرورت توسعه بیشتر حوزه ها و مدارس علمیه استان مرکزی به منظور تربیت وآموزش طلاب و روحانیون برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تاکید کرد و گفت: ارتقای کیفی مدارس علمیه استان مرکزی موجب شده حدود 700 نفر در سراسرکشور برای تحصیل درحوزه های علمیه این استان، در آزمون پذیرش طلاب با یکدیگر به رقابت بپردازند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اولویت فرهنگی دولت در دور سوم سفرها گفت: باید با برنامه ریزی دقیق و جذب اعتبارات لازم برای توسعه و گسترش حوزه های علمیه کوشید تا مدارس علوم دینی نیز همگام با توسعه استان مرکزی و جامعه رشد یابد.

مسوول نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی نیز گفت: هدف از برگزاری این همایش را ارتقای شکوه و عظمت نمازجمعه ، تقویت توانمندیهای استان، حفاظت از ارزشها ودستاوردهای انقلاب اسلامی و فرهنگ دینی است.

محمدعلی صالحی افزود: هماهنگی برنامه های دینی و مذهبی و ارتقای کیفیت برپایی نمازجمعه در استان مرکزی از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

به گفته وی، همایش ائمه جمعه استان مرکزی به صورت دوره ای و در هر سال، شش بار در شهرهای مختلف استان مرکزی برگزار می شود.

کد خبر 1078191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha