به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل ازروابط عمومى كل سپاه، در اين اطلاعيه آمده است : همچنين مقاومت غرورانگيز مردم مسلمان عراق در برابر اشغالگران از ديگر عوامل شكست اشغالگران برشمرده شده است و بار ديگر اقدام وحشيانه نظاميان آمريكايى در هتك حرمت حرم اميرالمومنين (ع ) نيز محكوم شده است .
در اطلاعيه روابط عمومى سپاه آمده است : تاريخ سراسر حماسه وافتخار شيعه سرشار از صحنه هاى شكوهمند و آموزنده است كه سربلندى رهروان خط ولايت علوى و شيفتگان سيره جاودان وملكوتى فاتح خيبر على مرتضى (ع ) در نبرد با ظلم و تجاوز به حريم مقدسات دينى را شهادت مي دهد.
مقاومت دليرانه مردم عراق ، بويژه جوانان شجاع و غيرتمند آنان ، پس از چند هفته نبرد با اشغالگران در شهر نجف سرانجام باقدرت نمايى مرجعيت دينى و حضور آيت الله سيستانى به بارنشست و آرامش به اين شهر بازگشت .
سپاه پاسداران در اطلاعيه خود اين شكست را براى نظاميان اشغالگر آمريكايى عبرت آموز دانسته واعلام كرده است : فروكش كردن بحران نجف با اراده مرجعيت دينى و حمايت ملت عراق سردمداران كاخ سفيد را با آگاهى از نقش و جايگاه مرجعيت در ميان مردم به هراس انداخت .اين شكست بگونه اى بود كه رييس جمهور حقير آمريكا را به اعتراف نسبت به اشتباه در محاسبه اوضاع عراق وادار نموده است .
سپاه پاسداران دراين اطلاعيه باتاكيد برقدرت مرجعيت و مقبوليت دينى در ميان مسلمانان آورده است : اسلام ازپتانسيل و ظرفيت لازم براى بسيج توده هاو بكارگيرى اهرمهاىقدرت در مسير مقابله با دسيسه هاى دشمنان برخورداراست . شواهد نشان مي دهد، آمريكا و اشغالگران بزودى آماج خشم مردم مسلمان عراق شده و باخفت ، خوارى و سرافكندگى خاك مقدس اين سرزمين را ترك خواهند كرد.
درپايان اين اطلاعيه بر ضرورت اتحاد و يكپارچگى مردم مسلمان عراق و جوانان مبارز بيگانه ستيز بر حول محور مرجعيت دينى تاكيد شده است .
نظر شما