به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر نمایندگان در جلسه امروز یکشنبه خود در ادامه بررسی طرح الحاق دو ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی، وزارت آموزش و پرورش را موظف کردند براساس بند 2 قانون الحاق یک تبصره به ماده واحده قانون اصلاح انتقال مراقبین بهداشت مدارس به واحدهای آموزشی تابعه وزارت آموزش و پرورش مصوب 12 تیر 1384 جهت بهبود شاخص های سلامت در آموزش و پرورش نسبت به استخدام 5 هزار نفر از مراقبان بهداشت اقدام نماید.

بر اساس مصوبه امروز مجلس وزارت آموزش و پرورش موظف است جهت بهبود شاخص های سلامت در آموزش و پرورش نسبت به استخدام 5 هزار نفر از مراقبان بهداشت اقدام نماید.
به موجب این قانون، مراقبان بهداشت دارای مدرک فوق دیپلم می توانند به استخدام پیمانی آموزش و پرورش در آیند و تبصره های 1 و 2 و ماده 3 قانون موضوع این الحاقیه درباره آنها اعمال می گردد.
کد خبر 1079314
نظر شما