پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۰:۴۱

بهره برداری از 66 طرح مخابراتی در گلستان آغاز شد

بهره برداری از 66 طرح مخابراتی در گلستان آغاز شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مخابرات گلستان از آغاز بهره برداری از 66 طرح مخابراتی با 67 میلیارد ریال اعتبار در استان خبر داد.

غلامرضا عرب هاشمی به خبرنگار مهر در گرگان افزود: تجهیزات مخابراتی، توسعه سیستمهای BTS ، توسعه IDSL از جمله این طرحهاست.

وی اظهار داشت: توسعه زیرساختها و ارائه خدمات مطلوب مخابراتی به مردم از مزایای این طرحهاست که همرمان با روز جهانی مخابرات اجرایی می شود.
 
وی تعداد مشترکان تلفنهای ثابت و سیار استان را یک میلیون و 182 هزار مشترک اعلام کرد و گفت: از این تعداد 510 هزار شماره تلفن ثابت و 672 هزار تلفن همراه است.
 
مدیرعامل شرکت مخابرات گلستان بیان داشت: برای توسعه تلفن ثابت و همراه در استان طرحهایی در دست اجراست که توسعه تلفن ثابت در سه منطقه استان از جمله این برنامه هاست.
 
عرب هاشمی افزود: تقویت سیستمهای بی تی اس و تلفن همراه از دیگر مواردی است که در استان پیگیری می شود.
 
وی افزود: بیش از 100 هزار شماره تلفن ثابت برای ارتقای کیفی سیستمها در استان نصب بود که جایگزین و ارتقاء داده می شود.
کد خبر 1084789

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha