پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۴۶

تدوین سند حقوق و مسئولیت های زنان از نگاه اسلام

تدوین سند حقوق و مسئولیت های زنان از نگاه اسلام

سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو مجمع جهانی تقریب مذاهب از تدوین سند حقوق و مسئولیت های زنان از نگاه اسلام خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، لاله افتخاری ظهر پنج شنبه در همایش منطقه ای جایگاه زن در اسلام که به همت مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و با همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب برگزار گردید، اظهار داشت: تدوین سند حقوق و مسئولیت زنان از نگاه اسلام به مرحله نهایی رسیده است.

وی ادامه داد: سند حقوق و مسئولیت های زنان از نگاه اسلام با هدف معرفی شخصیت والای زن و به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب در مرحله نهایی تدوین قرار دارد و در آینده ای نزدیک این سند منتشر و در اختیار افراد صاحب نظر و پژوهشگران قرار می گیرد تا نظرات خود را در خصوص آن اعلام نمایند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این سند که بر اساس آموزه های دین مبین اسلام و قرآن کریم تدوین و طراحی شده است، در راستای توجه هر چه بیشتر به جایگاه و نقش زنان در جوامع اسلامی از نظرات و دیدگاه های روحانیون برجسته کشور و دیگر جوامع مسلمان نیز استفاده شده است.

وی به اهداف همایش منطقه ای جایگاه زن در اسلام اشار کرد و گفت: تمام اقدامات مجمع تقریب مذاهب از جمله برگزاری این همایش در راستای وحدت و همگرایی مذاهب، استفاده از ظرفیت های مطلوب جهان اسلام و دفع و رفع اقدامات دشمنان اسلام صورت گرفته است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان به ضرورت لحاظ نمودن نقش بانوان در مسایل مختلف اشاره کرد و گفت: باید زن را با نگاه اسلامی به جامعه بشریت معرفی کرد که متاسفانه در کنار این نوع دیدگاه امروز کشورهای غربی با نگاهی منفعت طلبانه به دنبال تقلیل جایگاه زنان در جامعه و سواستفاده های ابزاری از این قشر هستند.

رییس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور نیز در ابتدای این همایش یک روزه گفت: با اتمام مهلت فراخوان شرکت در همایش 200 اثر به دبیرخانه رسید که بعد از بازبینی آنها 100 اثر برای حضور در بخش نهایی انتخاب شد.

حجت الاسلام علی احمد بهاری افزود: از مجموع آثار راه یافته به دبیرخانه همایش نیز هفت اثر برتر جهت ارایه به صورت سخنرانی انتخاب شده است.

وی به محورهای همایش اشاره کرد و بیان داشت: بررسی شخصیت و منزلت زنان از دیدگاه اسلام ، نقش اجتماعی زنان در اندیشه های دینی و جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) از جمله محورها این همایش یک روزه است.

بهاری افزود: نقش حضرت فاطمه زهرا(س) در تکریم و احیای شخصیت زن، زن و خانواده در اسلام، حقوق و مسوولیت زن مسلمان از دیدگاه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، ترسیم شخصیت حضرت فاطمه (س) در سخنان امام راحل (ره) و نقش حجاب و عفاف در تکریم شخصیت زن از دیگر محورهای همایش است.

کد خبر 1098482

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha