پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ تیر ۱۳۸۹، ۲۱:۲۷

مالکی :

دخالت خارجی روند تشکیل دولت عراق را پیچیده ترمی کند

دخالت خارجی روند تشکیل دولت عراق را پیچیده ترمی کند

نخست وزیر عراق با انتقاد از رویکرد فهرست العراقیه به ریاست علاوی، دخالت طرفهای منطقه ای و بین المللی را سبب به تاخیر افتادن تشکیل دولت جدید و پیچیده شدن روند سیاسی عراق دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار،" نوری المالکی" نخست وزیر عراق، دخالت طرفهای بین المللی یا منطقه ای در مسئله تشکیل دولت این کشور را عامل بیشتر شدن مشکلات اعلام کرد.
 
وی افزود: به خودم اجازه نمی دهم منتظر باشم تا عامل خارجی چه می گوید هر چندع امل خارجی بر داخلی غلبه دارد.
 
نخست وزیر عراق ضمن اشاره به ناکامی گروههای داخلی در تصمیم گیری درباره تشکیل دولت، آن را پدیده خطرناک توصیف کرد و گفت : برخی طرفهای سیاسی تسلیم خواسته های خارجی هستند.
 
مالکی وارد شدن عامل خارجی در تشکیل دولت را سبب بیشتر شدن مشکلات کنونی که عراق با آن دست به گریبان است، دانست.
 
نخست وزیرعراق گفت : به شرکایمان در روند سیاسی می گویم،اگربه جنبه ملی توجه کنیم فرصت بیشتری برای راه حل خواهیم داشت، اما هنگامی که رایزنی ها را به خارج گره بزنیم به راه حلی نخواهیم رسید.
 
وی که به طور تلویحی فهرست العراقیه به رهبری ایاد علاوی را که بارها خواستار مداخله عربی و بین المللی در امور داخلی عراق شده است، هدف انتقادهای خود قرار داده بود، افزود : اگر بحرانی وجود داشته باشد این است که منتظر باشیم تا کشورهای منطقه درباره نامزدها و نامها به توافق برسند.
کد خبر 1105755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha