به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، علی رنجبر نسب ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ارگ بم به عنوان بزرگترین بنای خشتی جهان از اهمیت بالایی در سطح دنیا مطرح است و به همین دلیل همزمان با سالگرد ثبت جهانی ارگ بم و منظر فرهنگی آن در فهرست یونسکو حلقه انسانی در اطراف این بنای تاریخی تشکیل می شود.
وی تصریح کرد: ارگ بم تنها اثر تاریخی استان و هفتمین اثر کشور در فهرست یونسکو است.
رنجبر نسب افزود: شهر بم تنها شهر کشور است که منظر فرهنگی آن به ثبت جهانی رسیده است و یونسکو طرح جامعه شهری را برای این شهر مطرح کرده است و یه تصویب شورایعالی معماری و شهرسازی کشور نیز رسیده است.
وی گفت: 17 تیرماه جاری همزمان با سالگرد ثبت این ارگ بزرگ و با حضور نماینده یونسکو در ایران مراسمی در خصوص گرامی داشت این روز در بم برگزار می شود.
نماینده میراث فرهنگی در بم اضافه کرد: در حاشیه این همایش نمایشگاه یافته های باستانشناسی و ارگ تاریخی بم نیز برگزار می شود.
نظر شما