پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۲۰

در جلسه امروز مجلس؛

تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی تصویب شد

تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی تصویب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تقاضای تحقیق و تفحصی رای دادند که در اثر آن عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس تقاضای جمعی از نمایندگان مبنی بر تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت.

نمایندگان مجلس پس از طرح این موضوع در جلسه علنی و پس از استماع گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در خصوص این تقاضا با آن موافقت کردند.

این تقاضا در جلسه یکشنبه 12 اردیبهشت سال جاری با حضور متقاضیان تحقیق و تفحص و مسئولان اجرایی مربوطه در کمیسیون کشاورزی مجلس مورد بررسی قرار گرفت و پس از استماع نظرات متقاضیان و گزارش دستگاه اجرایی مربوطه تقاضای این تحقیق و تفحص به رای گذاشته شد و به تصویب اعضای این کمیسیون رسید.

کد خبر 1111592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha