به گزارش خبرنگار مهر، صولت مرتضوی معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد اطلاع رسانی وزارت کشور، در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که امروز یکشنبه در وزارت کشور با حضور وزیر کشور، معاون سیاسی وزارت کشور و جمعی از مسئولان این وزارتخانه و خبرنگاران رسانه های گروهی برگزار شد، گفت : کار اطلاع رسانی عرصه دو سویه است که هم می تواند انسان ساز و سعادت آفرین باشد و هم می تواند ابزاری برای تخریب اعتقادات و ارزش های انسانی در جوامع باشد که در این زمینه شاهدیم که بیگانگان و استکبار جهانی همواره در مقوله اطلاع رسانی سرمایه گذاری کردند.
مرتضوی در ادامه این جلسه با اشاره به اهمیت فعالیت خبری و کار خبرنگاران گفت: وزارت کشور یکی از وزارتخانه های است که نقش بسیار بی بدیل در سوژه سازی و اطلاع رسانی و همکاری مناسب با رسانه های جمعی دارد .
وی با ابراز نارضایتی از فعالیت و عملکرد خود در جایگاه رئیس شورای اطلاع رسانی وزارت کشور افزود: اما در موضوع اطلاع رسانی روابط عمومی وزارت نقش بسیار فعالی را ایفا کرده است و وزیر کشور نیز با فعالیت های مقتدرانه، شجاعانه ، آرام و مظلومانه خود نقش بسیار موثری در این زمینه ایفا کرده است.
وی ادامه داد: مهندس نجار با پذیرش سمت وزارت پس از فتنه رنگارنگ 88 توانست به نیکی از عهده این کار بر آید.
در این ادامه آیین گرامیداشت روز خبرنگار پرتال جدید این وزارتخانه با هدف توجه ویژه به امر اطلاع رسانی رونمایی شد.
آذرمکان مدیرکل روابط عمومی وزارت کشور نیز با اشاره به افزایش چند برابری اخبار وزارت کشور در سالجاری نسبت به سالهای گذشته افزود: این موضوع بع دلیل توجه ویژه وزیر به موضوع اطلاع رسانی است.
در این آیین با اشاره به فعالیت 70 اتاق فکر در وزارت کشور، اعلام شد که این پرتال نیز پس از انجام اقدامات فنی و برنامه ریزی های اتاق فکر ویژه آن راه اندازی و رونمایی شد.
نظر شما