پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۵۲

در هفته دولت؛

600 پروژه عمرانی در خراسان جنوبی افتتاح می شود

600 پروژه عمرانی در خراسان جنوبی افتتاح می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: تاکنون 600 طرح و پروژه برای افتتاح در هفته دولت آماده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مهدی عارف‌ پور ظهر یکشنبه در حاشیه مراسم روز خبرنگار در جمع خبرنگاران افزود:اعتبار هزینه شده برای این پروژه‌ها را که در شهریورماه به مناسبت هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد، حدود ‌هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی است.

وی بیان کرد: علاوه بر اعتبار یاد شده بالغ بر500 میلیارد ریال نیز در قالب اعطای تسهیلات و نیز سرمایه‌ گذاری بخش خصوصی برای برخی طرح‌ها و پروژه‌ها هزینه شده است.

معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی افزود: با توجه اینکه در هر مناسبت ملی و دینی معمولا تعداد قابل ملاحظه ‌ای طرح و پروژه آماده افتتاح است و با توجه به فواصل نزدیک این مناسبت‌ها، افتتاح این حجم عظیم از طرح‌ها و پروژه‌ها نشان از سرعت عملیات اجرایی و عمرانی آنها دارد.

عارف ‌پور در پایان اظهار امیدواری کرد که با توجه به اهتمامی که در سال همت مضاعف و کار مضاعف در مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان وجود دارد هر روز شاهد برخورداری، رفاه و نشاط بیشتر هم استانی‌ها از مواهب پروژه‌ها و طرح‌های مورد بهره ‌برداری در استان باشیم.

کد خبر 1130212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha