پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۲۴

در بوشهر انجام می شود؛

بازپسگیری تسهیلات اشتغال از متقاضیانی که ایجاد اشتغال نکرده اند

بازپسگیری تسهیلات اشتغال از متقاضیانی که ایجاد اشتغال نکرده اند

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل کار و امور اجتماعی استان بوشهر گفت: از متقاضیانی که از طرق بنگاههای زودبازده تسهیلات اشتغال زایی دریافت کرده اند و تعهدات خود را عمل نکرده اند علاوه بر این که برخورد جدی خواهیم کرد تسهیلات اعطایی به آنها را نیز پس خواهیم گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، حسین حیدری در نشست با کارشناسان بخش اشتغال استان افزود: اشتغال یکی از اهداف اصلی طرح ایجاد بنگاههای اقتصادی زودبازده بوده و انتظار دولت از سرمایه گذاران این است که تعداد فرصتهای شغلی را که در طرح های خود وعده می دهند، محقق کنند.

وی با بیان اینکه اقدام این افراد فقط تلف کردن بیت المال است، اظهار داشت: کارشناسان به عنوان بازوی توانمند مدیران باید پیگیری بسیاری از فعالیتهای اشتغال زایی استان باشند که انتظار ما از این عزیزان این است که در انجام فعالیتهای اختصاصی با دقت عمل کنند.

دبیر گارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان بوشهر با بیان اینکه عمل کردن به وظایف در جامعه اسلامی نیازمند داشتن حساسیت و دقت است، گفت: توجه به کار و رعایت عدالت با نگاه خدا پسندانه و محور قرار دادن معنویات در کلیه کارها و امور رضایت الهی نیز به دنبال خواهد داشت.

حیدری دارا بودن قدرت نقد منصفانه و جامع نگری و تحلیل وضع موجود را از مهمترین داشته های یک کارشناس موفق دانست و افزود: بسیاری از فرصت ها سریع از دست می روند بنابراین ما باید سعی و تلاش کنیم در کمترین زمان فرصت ها را شناسایی کنیم.

رئیس امور اجتماعی و اشتغال اداره کل کار و امور اجتماعی استان بوشهر نیز گفت: کارشناسان باید از تمام ظرفیت ها و پتانسیل موجود شهرستان خود در راستای رونق اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری استفاده نمایند.

حمیدرضا پناه افزود: با هماهنگی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، دورهای آموزش مهارت کسب و کار با توجه به نیاز هر شهرستان و استان برگزار خواهیم کرد.

کد خبر 1134818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha