حسن مرادي در گفتگو باخبرنگار پارلماني "مهر" افزود: از ابتداي مجلس هفتم راي گيري به شيوه قيام و قعود انجام مي شود در حالي كه اگر راي گيري به صورت مخفي و غير آشكار صورت بگيرد منطقي تر و عقلاني تر است زيرا در راي گيري به شيوه قيام و قعود نمايندگان دچار معذورات اخلاقي يا ملاحظات جناحي مي شوند.
مرادي با تاكيد بر اينكه بهتر است راي گيري با ورقه و مخفيانه انجام شود به هزينه هاي سنگيني كه تكرار راي گيري ها به مجلس تحميل مي كند. اشاره كرد و گفت: قطعا شيوه راي گيري با ورقه كارسازتر، دقيق تر و عادلانه تر است.
اين نماينده مجلس به تشكيك در آراء نمايندگان اشاره كرد و گفت: تشكيك بدان معنا است كه كساني در نتيجه آراء ترديد مي كنند اما تجربه نشان داده است هيچگاه اين گونه تشكيك ها راي نمي آورد و تنها وقت مجلس را مي گيرد و بايد گفت كساني كه راي مورد نظر خود را در گلدانها نمي يابند مي خواهند به نوعي نتيجه بازي را به نفع خود تغيير دهند.
عضو كميسيون مجلس تاكيد كرد: قطعا هيات رييسه به عنوان نمايندگان منتخب مجلس از آراء نمايندگان پاسداري مي كند و امانت دار خوبي است و لذا طرح تشكيك در راي گيريها مفهومي ندارد.
مرادي با تكرار خواست سعيد ابوطالب نماينده تهران كه در جلسه علني روز چهارشنبه خواستار بهره گيري از سيستم الكترونيك در راي گيري هاي مجلس شده بود گفت: تجهيز كردن مجلس فعلي به سيستم الكترونيك هزينه زيادي ندارد و قابل حل است و با استفاده از يك شبكه رايانه اي مي توان معضل راي گيري نمايندگان را برطرف كرد.
نماينده اراك با اشاره به اينكه انتقال به مجلس جديد در مجموعه بهارستان در دستور كار هيات رييسه مجلس قرار دارد گفت: اين بدان معني نيست كه از فضاي فعلي مجلس تا اخذ تصميم قطعي براي جابجايي غافل شويم و از الكترونيكي كردن سيستم راي گيري مجلس خودداري كنيم.
مرادي از محل ساختمان جديد مجلس در بهارستان انتقاد كرد و گفت: اين مجلس در محيطي بسيار آلوده در مركز شهر قرار دارد و براي ايجاد يك چتر حفاظتي در اطراف آن با مشكلاتي مواجه خواهيم بود و فعال شدن مجلس قطعا موجب اخلال جدي در فعاليتهاي روزمره اقتصادي محل، بازار، كسبه و شهروندان تهراني خواهد شد و بر آلودگي و مشكلات ترافيكي موجود قطعا خواهد افزود.
نظر شما