پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۲:۵۲

در اقدامی ظالمانه؛

ژاپن تحریم های یکجانبه را علیه ایران تصویب کرد

ژاپن تحریم های یکجانبه را علیه ایران تصویب کرد

کابینه ژاپن امروز جمعه از تصویب تحریم های جدید و یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران به سبب پافشاری بر حق مسلم هسته ای خود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، تحریم های جدید ژاپن علیه ایران شامل مسدود کردن دارایی های افراد و سازمانهای مرتبط با برنامه هسته ای آن و انجام اقدامات سختگیرانه در معاملات اقتصادی با ایران است.  

همچنین محدودیت هایی در زمینه سرمایه گذاری ژاپن در پروژه های نفت و گاز در ایران وجود دارد. کابینه ژاپن به صورت یکجانبه و در همسویی با غرب تحریم های جدید را علیه ایران تصویب کرده است.

بر اساس این گزارش، آمریکا بر ژاپن و چین برای کاهش واردات نفت از جمهوری اسلامی ایران در ادامه تحرکات خصمانه کاخ سفید فشار وارد کرده است.

درهمین رابطه یکی از اعضای دولت آمریکا که خواست نامش فاش نشود، در اظهاراتی تحکم آمیز گفت: ما به چین و ژاپن و برخی از کشورهای دیگر گفته ایم که مناسبات تجاری خود با ایران را به ویژه در بخش وارادات نفت به کمتر از آنچه تا کنون بوده کاهش دهند.

کد خبر 1144587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha