پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۴۱

از سوی بانک مسکن استان یزد؛

1900 میلیارد ریال تسهیلات ساخت مسکن به متقاضیان یزد پرداخت شده است

1900 میلیارد ریال تسهیلات ساخت مسکن به متقاضیان یزد پرداخت شده است

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس شعب بانک مسکن استان یزد از اعطای تسهیلاتی بالغ بر هزار و 933 میلیارد ریال برای ساخت، خرید و مرمت مسکن در استان یزد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، احمد اسلامی ظهر یکشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: این تسهیلات به شش هزار و 350 نفر از شهروندان یزدی در سراسر استان یزد پرداخت شده است.

وی افزود: با اعطای این تسهیلات، مانده مصارف بانک مسکن استان یزد سه هزار و 700 میلیارد ریال بود که در طول یک سال گذشته از رشد 100 درصدی برخوردار شده است.

اسلامی همچنین با اشاره به اجرای بزرگترین طرح دولت طی دو سال اخیر اظهار داشت: با آغاز اجرای طرح مسکن مهر، کارگاه ساخت و ساز به وسعت ایران اسلامی در زمینه مسکن آغاز به کار کرد که در این راستا استان یزد نیز در بین استانها فعالیت قابل توجهی انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بانک مسکن استان یزد با هشت هزار و 54 واحد از پروژه‌ های مسکن مهر برای اعطای تسهیلاتی بالغ بر هزار و 361 میلیارد ریال قرارداد منعقد کرده است.

وی افزود: این تسهیلات به واحدهای ساخت به روش سنتی 200 میلیون ریال و در واحدهای ساخت به روش صنعتی 25 میلیون ریال پرداخت شده است.

روند حاکم بر پروژه مسکن مهر در استان یزد بسیار مطلوب است

وی روند حاکم بر پروژه مسکن مهر در استان یزد را به دلیل پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی استان در زمینه این پروژه نظیر اداره کل تعاون، مسکن و شهرسازی و ... همچنین حمایت‌های استاندار یزد بسیار مطلوب خواند.

اسلامی ادامه داد: در حالی ‌که در استانهای مختلف کشورمان، بیشتر بانک‌ها در اجرای طرح مسکن مهر همکاری دارند و تسهیلات پرداخت می‌کنند، در استان یزد بانک مسکن تنها متولی پرداخت این تسهیلات است.

وی همچنین با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در طول سالهای گذشته بیان داشت: در گذشته بیش از پنج بانک متولی پرداخت تسهیلات برای بهسازی، نوسازی و مقاوم‌ سازی واحدهای مسکن روستایی بوده‌اند اما در سال گذشته و در پنج ماهه نخست سال جاری، بانک مسکن استان یزد به تنهایی سه هزار سهمیه تسهیلات مسکن روستایی را به ازای هر واحد 100 میلیون ریال با نرخ چهار درصد به متقاضیان پرداخت کرده است.

معوقات بانک مسکن استان یزد یزد یک درصد در مقابل 2.5 درصد کشور است

اسلامی همچنین با اشاره به معوقات بانک مسکن عنوان کرد: معوقات سیستم بانکی در دنیا بالای پنج درصد نسبت به پرداخت رقم تسهیلات است که این رقم در بانک مسکن کشور بیش از 2.5 درصد است اما در بانک مسکن استان یزد به دلیل فرهنگ بالای مردم استان، رقم معوقات بانکی تنها یک درصد معادل 37 میلیارد ریال است که این رقم در سراسر کشور بی ‌نظیر است.

اسلامی در بخش دیگری از این نشست با توجه به سیاست دولت مبنی بر رونق بخشیدن به بافتهای فرسوده و قدیمی اظهار داشت: به این منظور بانک مسکن 27 میلیارد ریال به 158 نفر از شهروندانی که در بافت فرسوده مبادرت به ساخت و ساز کرده ‌اند، پرداخت کرد که این تسهیلات 15 ساله است و اعتبار آن از خط ملی بانک مرکزی تامین شده است.

وی یادآور شد: بانک مسکن استان یزد همچنین به هزار و 388 نفر از مددجویان نهادهای حمایتی نظیر بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد مسکن و ... که از توان مالی پایینی برخوردارند، 33 میلیارد و 350 میلیون ریال در بخش قرض‌الحسنه با نرخ سود چهار درصد برای ایجاد اشتغال، ساخت و مرمت مسکن، درمان، ودیعه مسکن و ازدواج زوجهای جوان پرداخت کرده است.

25 شعبه بانک مسکن در سراسر استان یزد فعالیت می کنند

وی خاطرنشان کرد: بانک مسکن در استان یزد دارای 25 شعبه و یک باجه است و بیش از 180 نفر در شعب مختلف این بانک مشغول به کار هستند.

اسلامی افزود: از 25 شعبه یاد شده، 16 شعبه در مرکز استان و 9 شعبه در شهرستانهای مختلف این استان فعالیت می ‌کنند.

کد خبر 1146231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha