به گزارش سرويس سياسي خبرگزاري "مهر" به نقل از رسا، وي افزود: بالاخره بايد از نيروي علمي و انرژي هسته اي استفاده كنيم و البته دين، رهبر، مراجع و حوزه ها اجازه نمي دهند كه ايران سلاح كشتار جمعي داشته باشد.
آيت الله جوادي آملي با اشاره به ولادت حضرت مهدي ( عج) گفت: بايد در تجليل امام زمان( عج) عاقلانه برخورد كرد، اين آذين بندي ها و آيين ها بايد حساب شده باشد، سخنرانهاي خوب دعوت شود و مطالب و مقالات خوب ارائه شود. حيف است كه در اين مجالس حرفها و گفته هاي سست مطرح شود، بايد معارف عالي را ارائه نمود.
امام جمعه موقت قم افزود: اگر ما بخواهيم از جاهليت بيرون آئيم و به حيات مدني و تمدن اسلامي برسيم بهترين راهش اين است كه معارف عالي را در رابطه با حضرت بيان كنيم و درنوشتن وگفتن بايد اصول عصمت و امامت و ولايت را بيان كنيم و آنها را مستدلتر و معقولتر ارائه كنيم.
وي ادامه داد: مراسم هايي كه در كنار اين برنامه ها انجام مي شود بايد به صورت سنگين و وزين باشد كه البته تاحدودي اين مسائل حفظ شده است.
امام جمعه موقت قم به اوضاع كنوني خاورميانه اشاره كرد و گفت: مي بينيد كه در عراق به عنوان دموكراسي، در فلسطين به عنوان حق مسلم صهيونيست، در افغانستان به عنوان مبارزه با تروريسم چه چيزها كه نمي گذرد و چه اقداماتي كه از سوي مدعيان صورت نمي گيرد كه اينها همه به زياده خواهي و دنيا طلبي مستكبرين باز مي گردد.
آيت الله جوادي آملي مبارزه با تروريسم را براي حمله به افغانستان بهانه اي بيش ندانست و گفت: هنوز معلوم نشده كه اين بن لادن كجاست و اگر وي را گرفته اند چه كارش كرده اند.
وي به كشتار مردم مظلوم و بي دفاع عراق اشاره كرد و گفت: از كنفرانس اسلامي و سازمان ملل متحد هيچ صدايي بلند نمي شود، امريكائيان به بهانه دموكراسي دائما خون مردم بي گناه حتي كودكان و زنان را مي ريزند و اين مردم محروم هر روز به بهانه دموكراسي و آزادي قرباني مي شوند.
آيت الله جوادي آملي به فرمايش حضرت علي (ع) مبني بر اينكه مردم براي آنكه ذليل نشوند به استقبال ذلت مي روند، اشاره كرد و گفت: آن كسي كه مرگ را پوسيدن مي داند نسبت به اين مسائل بي تفاوت است و آن كسي كه مرگ را از پوست درآمدن مي داند همچون مبارزان عراقي، فلسطيني، افغانستاني و تمام آزادي خواهان جهان برمي خيزد و در مقابل ظلم و ستم ايستادگي مي كند.
وي با اشاره مناسبتهاي ماه پربركت شعبان گفت: ماه شعبان، ماه رحمت و ماه رسول خداست كه به ماه رمضان يعني ماه خدا متصل است. سعي كنيد بهترين استفاده را از اين ماههاي پر بركت و رحمت ببريد.
امام جمعه موقت قم با اشاره به ميلاد حضرت سيد الشهدا (ع) و حضرت ابوالفضل كه مصادف با روز پاسدار و جانباز است گفت: روز خوبي به عنوان روز پاسدار انتخاب شده است، اميدوارم خداي متعال همه پاسداران را در سايه ولي خود از بركات دنيا و آخرت حفظ بگرداند چرا كه جانبازان اسنادي محكم براي شرف و آبروي اين مملكت مي باشند و بايد بكوشند كه در عين داشتن بهشت در آخرت، در اين دنيا نيز به كمالات برسند.
وي با نقل فرمايش حضرت علي (ع) كه فرمودند جانبازان ما با بقيه فرق مي كنند و به جاي اعضا و جوارحي كه از دست داده اند اعضا و جوارح ملكوتي به دست مي آورند، گفت: اين حرفها افسانه نيست، جانبازان واقعا مي توانند به اين مرتبه برسند.
آيت الله جوادي آملي با توجه به فرارسيدن هفته دفاع مقدس و برگزاري رزمايش عاشوراي پنج گفت: هفته دفاع مقدس و برگزاري چنين رزمايشي باعث شرف و آبروي ايران اسلامي است و اميدي براي كشور به حساب مي آيد.
نظر شما