قربانعلی دری نجف آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره بحث ولایتمداری و امکان ورود مجلس خبرگان در این مقوله با اعلام این که این امر جزو اختیارات ذاتی اعضا این مجلس نیست ، گفت: قانون چنین اختیار و وظیفه ای را به مجلس خبرگان نداده است ولی اعضا این مجلس می توانند تذکرات لازم در این باره با توجه به مبانی فقهی ولایت بدهند.
وی افزود: مجلس خبرگان اساسا در زمینه صیانت از جایگاه ولایت فقیه توسط رهبری وظیفه دارد و به واقع خبرگان همچون چشم بینایی از جایگاه ولایت فقیه مراقبت می کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه تصریح کرد: البته اعضا این مجلس در هر موردی که لازم بدانند در بیانیه پایانی اجلاس متذکر شده و تاکیدات مقتضی را اعلام می کنند.
وی در ادامه ولایتمداری را دارای مشخصه هایی مثل بعد معرفتی ، محبت ، بصیرت در عمل و اجرا دانست و گفت: بسیاری شعار ولایتمداری را می دهند ولیکن شخص ولایی باید خود را متعهد به اجرای نظرات رهبری دانسته و در عمل پایبند خود را به ولایت نشان دهد.
دری نجف آبادی با اشاره به محورهای مختلف مورد نظر رهبر معظم انقلاب گفت: وحدت، مدارا، مقاومت در برابر صهیونیسم و آمریکا و توسعه علمی از جمله دستورات موکد ایشان به همه مسئولان است که هرکس در جهت مخالف آن گام بردارد ولایت مدار به حساب نمی آید.
وی در پایان مهمترین توصیه مقام معظم رهبری را در میان بیاناتشان توصیه به وحدت عنوان کرد و گفت: حفظ وحدت از نظر ایشان فریضه بوده و از جمله شاخصه هایی است که هر کس بر خلافش حرکت کند باید در ولایتمداری آن تردید کرد.
نظر شما