به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" غلامعلي حدادعادل روز يكشنبه در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه علوم پزشكي ايران در جمع دانشجويان جديد اين دانشگاه با اشاره به اينكه امروز بار سنگين گراني دارو و درمان متوجه قشر كم درآمد است ابراز اميدواري كرد مجلس بتواند با آگاهي دقيق از مشكلات در اين زمينه به مردم كمك كند.
وي با اشاره به ضرورت رعايت اخلاق پزشكي، خاطرنشان كرد: شما به عنوان پزشك در آينده با جان مردم سروكار خواهيد داشت به همين دليل منزلتي بيش از ديگرحرفه ها خواهيد داشت.
حدادعادل تصريح كرد: همانطور كه روحانيون به سبب مقام معنوي احترام خاصي دارند پزشكان نيز از منزلت خاص و ويژه اي برخوردارند و نيازمندي مردم به پزشكان ايجاب مي كند كه پزشك از نظر اخلاقي خود را ساخته باشد.
رييس مجلس اضافه كرد: وقتي كسي بر خود مسلط نباشد قرار گرفتن او در جايگاه پزشكي ضعف هاي او را بيشتر نمايان مي كند.وي خاطرنشان كرد: عرصه گسترده اي در مقابل دانشجويان پزشكي باز مي شود كه مي توانند در آن عرصه به مردم خدمت كنند.
حدادعادل با تاكيد بر جديت در تحصيل علم و دانش، اظهار داشت: بعد از ورود به دانشگاه نبايد احساس كنيد به سر منزل مقصود رسيده ايد بلكه بايد درس و تحقيق را بيشتر جدي بگيريد.
رييس مجلس با تاكيد بر اينكه كشور با علم و دانش آباد مي شود، گفت: جاي علم و دانش در دانشگاه ها است و شما بايد كاري كنيد كه كشور از نظر علمي ارتقا پيدا كند.
وي با تاكيد بر اينكه دانشجويان در كنار تحصيل علم نسبت به سرنوشت و مسايل كشور حساس باشند، خاطرنشان كرد: مسايل كشور در دانشگاه و مسايل دانشگاه در بيرون از آن اثر مي گذارد ، دانشجويان ما بايد نسبت به اين مسايل فكر و تحقيق داشته باشند.
حدادعادل خطاب به دانشجويان با اشاره به اينكه بايد آرمان ها و آرزوهاي بلند داشته باشيد، افزود: نبايد مانند كساني باشيد كه وقتي در رتبه علمي به محدوده اي مي رسند بار مي بندند و به كشوري ديگر مي روند. بايد بدانيد اينجا وطن شما است، پول بيت المال و اين مردم صرف شده و شما توانسته ايد تحصيل كنيد و بعد از تحصيل بايد خدمتگزار اين مردم باشيد.
رييس مجلس با تقدير از زحمات اساتيدي كه در رشد و پيشرفت علم و دانش كشور كوشش كرده اند، خاطرنشان كرد: اساتيدي نظير دكتر حسابي زحمات زيادي براي پيشرفت علم در كشور متحمل شده اند، وي مي توانست به كشورهاي ديگر برود اما خدمت به مردم خود را برگزيد.
حدادعادل تصريح كرد: وي زحمات زيادي براي گسترش علم در كشور كشيد و راهي را كه ديگران طي كرده اند دانشجويان امروز بايد ادامه داده و همت بالا داشته باشند.
نظر شما