پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ شهریور ۱۳۸۹، ۱۴:۳۰

آمریکا بر اعراب فشار می آورد/ تمرکز بر برنامه اتمی اسرائیل مانع سازش می شود!

آمریکا بر اعراب فشار می آورد/ تمرکز بر برنامه اتمی اسرائیل مانع سازش می شود!

مشاور هسته ای رئیس جمهوری آمریکا با هدف فشار بر کشورهای عربی مدعی شد که بررسی برنامه هسته ای رژیم اسرائیل در نشست هفته آتی آژانس بر روند گفتگوهای سازش تاثیر می گذارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "گری سیمور" مشاور ارشد باراک اوباما در امور هسته ای گفت که این پیام در نشست پشت درهای بسته به سفرای کشورهای عربی در آژانس بین المللی انرژی اتمی داده شده است.

کشورهای عربی بر آن هستند تا در نشست هفته آتی آژانس با ارائه قطعنامه ای که کنفرانس سالیانه سال گذشته از سوی 151 کشور به تائید رسید، از رژیم اسرائیل بخواهند تا برنامه هسته ای خود را به روی جامعه جهانی باز کند.

سه دیپلمات عربی حاضر در وین درخواست آمریکا را مورد تائید قرار داده اند.

یک دیپلمات عرب دیگر گفت: تلاش سیمور برای متقاعد کردن دیپلمات های عربی مبنی بر انصراف از تحت فشار قرار دادن اسرائیل منعکس کننده اولویتی است که دولت اوباما برای این موضوع قائل است.

یک دپپلمات دیگر همچنین از تلاش مشاور اوباما برای راضی کردن دیگر کشورها برای مخالفت با طرح احتمالی مسئله اسرائیل از سوی اعراب خبر داد، اما وی عقیده دارد که اعراب باید به جلو رفته و قطعنامه را ارائه کنند.

یک دیپلمات به سیمور گفته است که آنها باید در این باره با مقام های ارشد کشورشان مشورت کنند.

سیمور همچنین به دیپلمات های عربی هشدار داده چنین فشاری بر رژیم اسرائیل می تواند کنفرانس برنامه ریزی شده برای سال 2012 را بمنظور عاری سازی خاورمیانه از تسلیحات هسته ای را که در کنفرانس بازنگری ان پی تی در اوایل سال جاری از سوی 189 کشور ارائه گردید، با شکست روبرو سازد.

برخی دیپلمات ها از ارائه پیشنهاد سیمور به پایتخت های خود خبر داده اما از اینکه چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد ابراز بی اطلاعی کرده اند.

کد خبر 1152463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha