پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۱۲

رهبر در گفتگو با مهر:

هدفمندی یارانه ها تصمیم جمعی است / باید فضای امید در مردم ایجاد شود

هدفمندی یارانه ها تصمیم جمعی است / باید فضای امید در مردم ایجاد شود

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: دوران ریاضت به آن معنا که مردم الگوی مصرف را رعایت کنند و مردم را نباید از نظر روانی در شرایط سخت قرار داد و باید سعی کرد فضای روانی امید و اعتماد در میان مردم ایجاد شود.

محمدتقی رهبر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر در بیان اینکه مردم باید برای چه شرایطی پس از اجرای هدفمندی یارانه ها آماده باشند، اظهارداشت: هدفمندی یارانه ها تصمیم جمعی است که همه مسئولان از آن حمایت می کنند.

وی با بیان اینکه نکته مهم در اجرای این قانون نحوه اجرای قانون هدفمندی است، ادامه داد: دولت باید در زمان اجرای هدفمندی یارانه ها از ابتدا نظارت کند تا قیمت ها افزایش پیدا نکند و مردم با گرانی های پیش بینی شده و یا غیرمنتظره روبرو نشوند.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای هدفمندی یارانه ها، حامل های انرژی قطعا افزایش پیدا می کند، یادآور شد: بنابراین دولت باید قیمت ها را کنترل کند.

رهبر در بیان اینکه آیت الله جنتی گفته اند مردم  باید برای دوران ریاضت آماده باشند، گفت: دوران ریاضت به آن معنا که مردم الگوی مصرف را رعایت کنند و مردم را نباید از نظر روانی در شرایط سخت قرار داد و باید سعی کرد فضای روانی امید و اعتماد در میان مردم ایجاد شود.

امام جمعه اصفهان در بیان اینکه رئیس جمهور اخیرا اظهارداشته اند از روز اول اجرای هدفمندی یارانه ها وضعیت مردم بهبود پیدا می کند، نیز گفت: بعید می دانم که ازروز اول وضعیت مردم بهبود پیدا کند چرا که حداقل 5 تا 6 ماه زمان لازم است ومردم باید تحمل کنند تا کارها روی ریل بیفتد.

وی در بیان اینکه مردم باید برای چه روزهایی آماده باشند و پس از واریز شدن یارانه های نقدی چه کنند، گفت: مردم با واریز رایانه ها به حسابشان "هول" نشوند و منتظر بقیه اش هم باشند چرا که قبض برق، گاز و دیگر قبض ها بدون در نظر گرفتن قیمت بنزین در پیش است.

رهبر تاکید کرد: مردم با احتیاط رایانه های نقدی را که زودتر به حسابشان واریز شده، نگهداری کنند تا زمان پرداخت قبوض برق و آب و گاز فرا برسد و بعد ببینند باید بیشتر از مبلغ واریزی پرداخت کنند یا کمتر.

وی گفت: هدفمندی یارانه ها قطعا در جامعه یک شوک اقتصادی وارد می کند و نیاز به پایداری، صبر و متانت مردم دارد و دولت نیز باید نظارت بر قیمت ها داشته باشد.

کد خبر 1154911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha