به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مرتضی حق نگهدار صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص این کنگره که مهر ماه سال جاری برگزار می شود، گفت: جمع آوری آخرین اطلاعات و دستاوردهای سرمایه گذاری کلان در حوزه شهری به روش اوراق مشارکت، بررسی نقش سرمایه گذاری از طریق مشارکت به لحاظ حقوقی، اقتصادی و اجتماعی از مهمترین اهداف این کنگره تخصصی است.
وی اظهار داشت: بررسی نمونه های موردی، هدف گذاری نقاط ضعف و قوت به منظور تعیین استراتژی هدایت و توسعه شهری، شناسایی کارشناسان برجسته و تاثیرگذار در حوزه مطالعاتی، اجرایی و سرمایه گذاری همچنین تبیین استراتژی هدایت توسعه شهری از طریق مشارکت شهروندان و اوراق مشارکت و تهیه بیانیه مشترک از دیگر اهداف کنگره تخصصی سرمایه گذاری به روش اوراق مشارکت است.
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مدیریت پروژه های مشارکتی شهرداری شیراز افزود: شرکت کنندگان این کنگره برخی مقامات کشوری، وزارت مسکن، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کل کشور، بانک مرکزی و... هستند.
نظر شما