به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی ظهر یکشنبه در جمع دانش آموزان استثنایی مدرسه مهر ناحیه یک ساری افزود: تحول در صورتی رخ خواهد داد که باورهای دینی دانش آموزان تقویت شود.

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: دو هزار نیروی انسانی جدید و 600 نیروی حق التدریسی به جرگه تعلیم و تربیت استان پیوستند.
وی تصریح کرد: با جذب نیروهای شایسته و کارآمد اراده جدی برای تحول بنیادین در آموزش و پرورش شکل گرفته است.
فیاضی گفت: مهر زمان جوشیدن چشمه های تعلیم و تربیت است که به صورت ابتکاری ارزنده در مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی تجلی کرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران افزود: آموزش و پرورش سنگر خنثی کردن توطئه های دشمنان است.
فیاضی با تاکید بر اینکه دانش آموزان استثنایی نیاز به ملاطفت خاصی دارند، گفت: در هفته دفاع مقدس سلاح ما قلم است.
وی خاطرنشان کرد: دو هزار نیروی انسانی جدید و 600 معلم حق التدریس به جرگه تعلیم و تربیت استان پیوستند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: فلسفه حکومت اسلامی اجرای احکام الهی است و در آموزش و پرورش تربیت اولی تر از تعلیم است.
کد خبر 1158946
نظر شما