پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۰۱

حاجی بیگی در نماز جمعه تهران:

40 هزار تاکسی پایتخت مجهز به کپسول آتش نشانی می شوند

40 هزار تاکسی پایتخت مجهز به کپسول آتش نشانی می شوند

رئیس سازمان آتش نشانی در جمع نمازگزاران تهرانی از تجهیز 20 هزار تاکسی تهران به کپسول آتش نشانی خبر داد و افزود: تا پایان سال 20 هزار تاکسی دیگر به کپسول آتش نشانی مجهز می شوند و رانندگان در ازای خاموش کردن هر حریق 50 هزار تومان جایزه می گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حاجی بیگی در خطبه های پیش از ظهر نماز جمعه تهران با تشریح فعالیتها و اقدامات این سازمان در سالهای اخیر گفت: مکانیابی برای ایجاد 120 ایستگاه آتش‌نشانی و ایجاد 37 ایستگاه آتش نشانی در یکسال گذشته از مهمترین کارهای عمرانی این سازمان بوده است.

وی افزود: هم اکنون 94 ایستگاه در شهر تهران فعال است که باید تعداد آنها تا پایان سال 1392 به 120 ایستگاه برسد.

حاجی بیگی گفت: خروج خودروهای قدیمی از ناوگان حمل و نقل آتش نشانی، خرید 20 دستگاه خودروهای بالابر و نردبان 32 و 54 متری، 10 دستگاه خودرو نجات سنگین، دو دستگاه جرثقیل 50 تنی، پنج دستگاه خودرو فوماتیک و...و همچنین جذب سالیانه 500 نیروی انسانی از اقدامات این سازمان بوده است.

رئیس سازمان آتش نشانی شهر تهران در زمینه آموزش نیز به تعداد 430 دانشجوی آتش‌نشانی در مقطع کاردانی و کارشناسی اشاره کرد و ساخت دانشکده بین المللی در صالح آباد به مساحت 130 هزار متر مربع را که تاکنون 40 درصد پیشرفت داشته است از اقدامهای دیگر سالهای اخیر عنوان کرد.

وی جذب 60 هزار آتش‌نشان داوطلب، آموزش عمومی سالانه 700 هزار نفر، تجهیز مدارس، مساجد، حسینه‌ها، دانشگاهها و... را از اقدامهای پیشگیرانه این سازمان دانست.

حاجی بیگی تجهیز 20 هزار تاکسی در دو سال گذشته به کپسول خاموش کننده و آغاز تجهیز 20‌هزار تاکسی دیگر در طول امسال را از اقدامهای دیگر پیشگیرانه عنوان کرد و افزود: هر کدام از رانندگان و آتش نشانان داوطلبی که موفق به خاموش کردن آتش‌سوزی یک خودرو شوند مبلغ 50 هزار تومان جایزه دریافت می‌کنند.

کد خبر 1162374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha