پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۰۰

برکات امروز ایران اسلامی به برکت وجود ولایت است

برکات امروز  ایران اسلامی به برکت وجود ولایت است

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: اقتدار، عزت، توسعه و تمامیت امروز ایران اسلامی و امروز برکاتی که در کشور شاهد هستیم به واسطه چراغ فروزان ولایت است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام محمدتقی واعظی شامگاه سه شنبه در دیدار با کاروان جشن های زیر سایه خورشید  با بیان اینکه ایران اسلامی عزت و استقلال خود را در سایه وجود مرجع شریف حضرت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(ص) دارد افزود: رمز پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروی از ولایت فقیه است. 
  
وی، با اشاره به گوشه ای از زندگی امام هشتم(ع) به اهمیت ولایت در اسلام پرداخت و ادامه داد: شخصیت حضرت امام رضا (ع) دریایی از فرهنگ نهفته  است و  فرهنگ و افکار آن حضرت می تواند راهکار مناسبی برای حل مسایل همه مسلمانان باشد.

حجت الاسلام واعظی افزود: باید با تامل در شخصیت حضرت امام رضا (ع) مسایل فرهنگی کشور را بر اساس رفتار و کردار این امام همام توسعه داد و جهت ترسیم آینده ای بهتر از آن بهره مند شد.

کد خبر 1169833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha