پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ مهر ۱۳۸۹، ۹:۳۱

هادی العامری:

مجلس اعلا هرگز از ائتلاف شیعی عراق خارج نمی شود

مجلس اعلا هرگز از ائتلاف شیعی عراق خارج نمی شود

یکی از اعضای ارشد ائتلاف اتحاد ملی و از نزدیکان به مجلس اعلای اسلامی عراق، شایعات و اخبار مطرح شده اخیر در زمینه خروج مجلس اعلا از ائتلاف بزرگ شیعیان عراق را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "هادی العامری" در گفتگو با روزنامه الحیات اظهار داشت: مجلس اعلای اسلامی عراق هرگز از مردمی که نمایندگانش را انتخاب کردند جدا نمی شود تا با جریان دیگری ائتلاف کند.

وی با اشاره به تداوم حضور مجلس اعلای اسلامی عراق در ائتلاف اتحاد ملی (شامل دولت قانون و ائتلاف ملی عراق9 افزود: با وجود مخالفت "عمار الحکیم" رهبر مجلس اعلای اسلامی عراق با نخست وزیری مجدد "نوری المالکی" آنان از اتحاد ملی خارج نمی شوند.

این عضو ارشد ائتلاف اتحاد ملی همچنین اخباری را که در زمینه تشکیل ائتلاف میان فهرست العراقیه، مجلس اعلا و حزب فضیلت مطرح شده است را به طور کلی تکذیب کرد.

خاطر نشان می شود با گذشت 7 ماه از انتخابات پارلمانی در عراق همچنان جریان های سیاسی این کشور از توافق درباره تشکیل دولت جدید و روسای سه گانه (ریاست جمهوری، نخست وزیر و ریاست پارلمان) بازمانده اند.

کد خبر 1174597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha