به گزارش خبرنگار مهر ، با 188راي موافق با استيضاح ، 58 راي مخالف و9راي ممتنع از مجموع 258 راي ماخوذه از مجلس در گرفتن راي اعتماد از مجلس ناكام ماند . استيضاح وي با 116 امضا تقديم هيات رييسه مجلس شده بود .
موافقان استيضاح خرم، فساد مالى و اقتصادى ، سوء مديريت وعقد قرار دادهاي خارجي غير قانوني رابه عنوان مهمترين دلايل استيضاح مطرح كردند و مخالفان وزير راه دستاوردهاي وزرات راه در دوره 3 ساله وزارت خرم و عدم كارايي و پاسخگويي جانشين وي درمدت كوتاه باقيمانده از دولت هشتم به عنوان سرپرست اين وزارت خانه را دليل مخالفت خود با استيضاح خواندند.
احمد خرم ، وزير راه و ترابري 54 ساله دولت خاتمي از خرداد 58 تا ابتداي سال 59 عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بود و پس از آن به مدت سه سال در ستاد انقلاب فرهنگي عضويت داشت ؛ درچهارسال بعد در استان هرمزگان معاونت استانداري و معاونت برنامه ريزي را برعهده داشت و5 ماه نيزمعاون سياسي استانداري بوشهر بود از دي ماه 66 تا خرداد 71 استاندار هرمزگان شد و از سال 71 تا 76 پيش از رياست جمهوري سيد محمد خاتمي استاندار همدان بود و يك سال نيز استانداري خوزستان را به عهده داشت كه برخي منابع آگاه مطرح مي كنند كه در اين دو استان بدليل درگيري با مسئولين و نمايندگان مجلس در حوزه فعاليت از كار بركنار شده، خرم از مهر 76 تا مرداد 80 معاون هماهنگي امورعمراني وزير كشور بود و پس از آن در سال 80 به سمت وزير راه منتصب شد.
نظر شما