رضا رشیدنیا، سرمربی ایرانی تیم ملی کاراته ماکائو در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: با نگاهی دقیق به استانداردهای کاراته دنیا به جرات می توان گفت که نتیجه تیم ملی ایران در مسابقات جهانی صربستان یک فاجعه برای کاراته ایران است.
"کاراته موفق نشد به المپیک ورود پیدا کند و همین موضوع مانع پیشرفت و رشد این رشته شد"، رشیدنیا با طرح این موضوع افزود: بسیاری از کشورها کاراته را حرفهای دنبال نمی کنند اما در ایران چون فدراسیون برای این رشته هزینه می کند، کاراته حرفه ای است.
وی افزود: اگر انگلستان که روزی قهرمان جهان بوده است اکنون یک تیم پنج نفره را نمی تواند برای کومیته تیمی مهیا کند دلیل آن آماتور بودن کاراته در این کشور است اما ما می توانیم به واسطه لیگ پویای خود چندین تیم ملی داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی کاراته ماکائو در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار مهر افزود: اگر دو سال قبل در مسابقات جهانی تنها یک مدال برنز کسب کردیم، شرایط با امروز متفاوت بود و بهزاد کتیرایی به عنوان یک رئیس غیرمتخصص مسئولیت فدراسیون را برعهده داشت. در آن دوره داوران به مسابقات جهانی اعزام نشدند و بسیاری از حواشی دیگر باعث شد که تیم ملی نتواند مطابق انتظار عمل کند اما اکنون که رئیس فدراسیون کاراته از جنس این رشته است باید شرایط فرق می کرد.
رشیدنیا افزود: فدراسیون کاراته باید در ماههای گذشته چگونگی حضور در رقابتهای جهانی را بررسی می کرد و با آسیب شناسی لازم شرایط حضور تیم ملی در این مسابقات را فراهم می آورد.
وی با اشاره به این موضوع که معادلات کاراته دنیا تغییر کرده است، افزود: اگر تا سال 2006 کشورهایی مثل انگلستان، فرانسه، ایتالیا و ... قهرمانان جهان بودند اما اکنون کشورهایی مانند صربستان، مونته نگرو، مصر، آذربایجان و ... به قدرتهای برتر تبدیل شدهاند. فدراسیون کاراته باید با آگاهی از این موضوع تیمی قدرتمند را برای پیکارهای جهانی تدارک می دید.
این مربی ایرانی در پایان با طرح این موضوع که " فدراسیون کاراته در کار تشکیلاتی ضعیف عمل کرده است"، افزود: من در کسب این نتیجه ضعیف اعضای تیم ملی را مقصر نمی دانم و مقصر اصلی تیم فنی فدراسیون است. زمانی که تیم رقابتهای جهانی از بازیهای آسیایی جدا و کار تخصصی روی این دو تیم آغاز شد، چرا باید در فاصله اندکی تا آغاز مسابقات جهانی فهرست نفرات اعزامی به رقابتهای جهانی صربستان مشخص شود؟
پرونده تیم ملی کاراته ایران در بیستمین دوره رقابتهای کاراته قهرمانی جهان با تک مدال نقره حامد زیگساری بسته شد.
نظر شما