پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مهر ۱۳۸۳، ۱۴:۳۳

رييس كميته پيگيري كميسيون امنيت ملي مجلس براي بررسي حادثه پاكدشت:

سهل انگاري مقامات انتظامي و دادستاني پاكدشت تاسف انگيز است

حسن كامران رييس كميته پيگيري كميسيون امنيت ملي مجلس در بررسي حادثه پاكدشت با اشاره به ديدار اعضاي اين كميته با خانواده قربانيان اين حادثه گفت: كميسيون امنيت ملي اين حادثه را با جديت دنبال مي كند و عملكرد مقامات انتظامي و قضايي در اين حادثه را مورد بررسي دقيق قرار مي دهد.

به گزارش خبرنگار پارلماني مهر، نماينده اصفهان با بيان اينكه در دو روز گذشته به اتفاق سه تن ديگر از اعضاي كميسيون امنيت ملي مجلس با خانواده قربانيان حادثه پاكدشت و قيامدشت ديدار داشته اند گفت: پس از شنيدن سخنان تعدادي از خانواده ها ، قصور مقامات انتظامي و قضايي به ويژه دادستاني پاكدشت محرز است.

رييس كميسيون پيگيري كميسيون امنيت ملي مجلس براي بررسي حادثه پاكدشت افزود: اين تاسف آور است كه دادستاني پاكدشت دو كودكي را كه پس از وقوع قتل هاي اوليه به عنوان شاهد ماجرا، به آنجا مراجعه مي كنند ، به مدت 8 ساعت بازداشت مي كند و در محل بسيار نامناسبي آنها را نگه مي دارند.

كامران افزود: در بررسي هايي كه در دو روز گذشته انجام داديم، مشخص شد از مجموعه 20 كودك مقتول، 4 نفر در منطقه قيامدشت (انتهاي شهرري) و 16 نفر در منطقه پاكدشت به قتل رسيده اند.

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به ديدار كميته مزبور با خانواده پنج مقتول در پاكدشت اضافه كرد: پدر يكي از مقتولين به ما گفت: درروزعاشوراي سال 81، فرزند مرا ربودند پس ازپيگيري به كلانتري ودستگاههاي قضايي جز خستگي و ناراحتي  چيزي به ارمغان نياورم و هيچ فايده اي نداشت.

كامران افزود: خانواده ديگري اعلام كرد پس از مفقود شدن فرزندش در قيامدشت و مراجعه به كلانتري به وي گفته شده به كلانتري پاكدشت بايد مراجعه كنيد و در آنجا نيز پاسخ مناسبي را دريافت نكرده و بي پاسخ به منزل بازگشته است.

رييس كميته پيگيري حادثه پاكدشت از سوي مجلس تصريح كرد: مشاهدات و گزارش اين كميته را با مدارك و مستندات و گزارش نيروي انتظامي، قوه قضاييه و وزارت كشور جمع بندي و نتايج آن و دستگاههاي مقصر در اين حادثه را به زودي به اطلاع مردم خواهيم رساند. 

کد خبر 118243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha