به گزارش خبرنگار سياسي مهر، وزيراطلاعات گفت: از شعارهاي اصلي وزارت اطلاعات اين است كه بايد قانونمدار، پاسخگو و شفاف باشد و با نهادهايي كه وظيفه نظارتي دارند حداكثر تعامل و همكاري را داشته باشند.
وي با اشاره به اينكه وزارت اطلاعات مستقل و بدور از همه گرايشهاي سياسي و جناحي وحزبي عمل كرده است گفت: عملكرد وزارت اطلاعات در دوره هاي مختلف مجلس گواه بر صداقت و تعامل آن با مجلس است.
علي يونسي افزود: وزارت اطلاعات بايد يك رابطه صحيحي در سطوح مختلف با نمايندگان مجلس داشته باشد و همين گونه در استانها و شهرستانها هم رابطه خوبي با نمايندگان داريم.
وزير اطلاعات گفت: قبل از انتخابات ، وزارت اطلاعات بدون هرگونه پيشداوري و كار حزبي تنها بر اساس وظيفه حرفه اي خود عمل مي كند و درباره كانديداها نظر مي دهد و پس از انتخابات نمايندگان با وزارت اطلاعات نهايت همكاري را دارند.
وي گفت: وزارت اطلاعات تلاش مي كند نياز نمايندگان را از لحاظ اطلاعات محلي و ملي برآورده كند و نهايت همكاري با مجلس را دارد و اين وزارتخانه در زمينه طرحها و لوايح مختلف هم با كميسيونهاي مختلف مجلس همكاري مي كند.
وي گفت: اميدواريم مجلس هم تمام نيازهاي وزارت اطلاعات را در نظر بگيرد.
يونسي افزود: نياز وزارت اطلاعات به قانون يك نياز ملي است كه براي رفع نقايص موثر است و انشاالله در اين دوره مجلس با رياست و كفايت آقاي حداد عادل اين نياز برطرف شود.
وزير اطلاعات گفت: رفع نيازهاي وزارت اطلاعات تاثير بسزايي در تامين و امنيت ملي كشور دارد.
نظر شما