محمود احمدی بیغش عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به تعیین تکلیف شدن روادیدتعدادی از نمایندگان برای سفر به غزه گفت: در یک جلسه حضوری با وزیر امور خارجه که هفته گذشته برگزار شد این موضوع را از متکی پیگیری کردیم و همچنین به صورت مکتوب نیز نامه ای را به وی داده ایم تا موضوع روادید نمایندگان را پیگیری کند.
وی ادامه داد: منوچهر متکی نیز دستور داده است که نمایندگی ایران در مصر موضوع را پیگیری و دلایل تاخیر در صدور روادید نمایندگان را اعلام کند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در حالی روادید نمایندگان برای سفر به غزه پس از گذشت چندین ماه صادر نشده است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در زمان جنگ 22 روزه تصمیم به سفر به غزه گرفتند و پس از این موضوع نیز در زمان حمله به کشتی آزادی تصمیم خود را تجدید کردند اما در هیچ یک از این موارد موفق به دریافت ویزا از کشور مصر برای سفر به غزه نشدند .
نظر شما