به گزارش خبرنگار مهر در کرج، رئیس شورای شهر کمالشهر در مراسم کلنگ زنی فاز دوم دهکده توریستی استان البرز در کمالشهر ضمن تقدیر از حضور وزیر کشور اظهار داشت: امیدواریم با دستان دولت خدمتگزار گره ای از مشکلات کمالشهر باز شود.
رسول عظیمی با بیان اینکه کمالشهر از شهرهای روبه توسعه است، تصریح کرد: جمعیت این شهر در سرشماری اخیر 136 هزار نفر بوده است و استقرار 380 کارخانه و یک شهرک صنعتی از پتانسیل های این منطقه برای توسعه و آبادانی هر چه بیشتر منطقه به شمار می رود.
وی تاکید کرد: شورا و شهرداری کمالشهر بسترهای لازم برای خدمات رسانی مطلوب به مردم شهر را فراهم کرده اند. در این راستا با حمایت های مادی و معنوی دولت می توان علاوه بر اشتغال زایی مشکلات فرهنگی و اجتماعی را نیز برطرف کرد.
رئیس شورای شهر کمالشهر این شهر را مشابه کرج دانست و خاطر نشان کرد: کمالشهر مشابه ایران کوچک است و هرگونه توجه دولت و مسئولان می تواند نوید بخش توسعه بیش از پیش این منطقه از استان باشد.
وی در پایان خواستار توجه بیشتر دولتمردان به شهرهای اقماری این استان بویژه کمالشهر شد و گفت: متاسفانه کمالشهر با بیش از 120 هزار نفر جمعیت فاقد بیمارستان است که امیدواریم در سفر هیئت دولت به البرز مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
نظر شما