به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، عباس راشاد ظهر پنجشنبه در جلسه هماهنگی ستاد دهه فجر شهرستان زنجان با تاکید بر اینکه برنامه های مدون و با محتوا در دستور کار قرار گیرد، اظهار داشت: مراسمی که هر سال در دهه فجر برگزار می شود باید نگرش نوعی داشته و با مراسمهای سالهای گذشته متفاوت باشد.
راشاد خاطرنشان کرد: دهه فجر، دهه پیروزی تفکر اسلامی، ولایی و عدالت خواهانه بود و همین پیروزی تفکر الهی بود که دیدگاه های مادی گرایانه در قبل و بعد از انقلاب را در هم شکست.
وی گفت: این پیروزی سپر حکومتی بود که جایگاه و پایگاه کفر جهانی را از هم متلاشی کرد و به تبع این پیروزی مبارک و بزرگ حوادث بزرگی همانند حماسه 9 دی 88 بعد از انقلاب اتفاق افتاد.
فرماندار زنجان با تاکید بر اینکه در مراسم های دهه فجر از کلی گویی جلوگیری شود، افزود: شعارهایی که در بنرها و پوسترها نوشته می شود بصورت مصداقی باشد چراکه این مراسم متعلق به مردم ، مدیران و مسئولان نظام است و باید نسبت به ادای این تکلیف بزرگ تلاش مضاعف را در دستور کار داشته باشیم.
راشاد استفاده از طرحهای نو و پرداختن به مسائل از تمام زوایا را مفید و ضروری دانست و گفت: در این راستا باید علل و عوامل حاضر در اتفاقات قبل و بعد از انقلاب حلاجی شود و به حوادث و دشمنی ها توجه لازم و کافی را داشته باشیم.
وی با اشاره به حماسه 9 دی سال گذشته خاطر نشان کرد: با آگاهی مردم و رهبری مقام معظم رهبری این فتنه خاموش و سران غربی که درصدد سواستفاده از نظام و انقلاب در بین مردم ولایی بودند ناامید شدند.
نظر شما