پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۵:۳۹

خروج 950 هزار خودروی فرسوده/ سن فرسودگی خودروها کاهش می‌یابد

خروج 950 هزار خودروی فرسوده/ سن فرسودگی خودروها کاهش می‌یابد

قائم مقام نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت با اعلام اینکه تا پایان امسال 950 هزار دستگاه خودروی فرسوده از رده خارج می‌شود گفت: بر اساس آمار خودروهایی که مشمول سن فرسودگی می شود کمتر از یک میلیون و 40 هزار دستگاه هستند که تا پایان سال همه آنها از رده خارج می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ رجبی در همایش «صنعت، سوخت و هوای پاک» که روز شنبه در سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار شد گفت: امسال آمار خودروهای فرسوده و خارج شده 200 هزار دستگاه است و به این ترتیب مجموع خودروهایی که از رده خارج شده به عدد 950 هزار دستگاه رسیده است.

قائم مقام نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت  افزود: تا پایان سال 84 پنجاه هزار خوردو از چرخه مصرف خارج شده و در سال 85 نیز850 هزار دستگاه از رده خارج که به این ترتیب تعداد خوردوها به 950 هزار دستگاه رسیده است.

وی اظهار کرد: باید روند مربوط به تولید مرگ خودرو نهادینه شود و مشکل خودورهایی که در این سالها انباشته شده باید حل شود.

رجبی با بیان اینکه در این سالها 30 درصد خودروهای فرسوده را با روش بدون جایگزین از رده خارج کرده ایم افزود: بعد از خارج شدن خودرو از رده مصرف خودرویی نیز جایگزین آن نشده است.

قائم مقام نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت گفت: قانون توسعه مدیریت سوخت تا پایان برنامه پنجم تمدید شد تا سن فرسودگی خودروها را کاهش دهیم و آن را از 25 سال به سن استاندارد برسانیم.

وی درباره نوسازی ناوگان نیز اظهار کرد: برنامه ما این است که تمام خودروهای فرسوده را از رده خارج کرده و از سال 95 به بعد به صورت نهادینه هر ساله این فعالیت را با خودروهای فرسوده همان سال ادامه دهیم.

قائم مقام سازمان نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت با بیان اینکه ما به دنبال اسقاط و خروج خودروی فرسوده هستیم افزود: امسال برای این 200 هزار خودرویی که از رده خارج شده موفق نشدیم ریالی از دولت بودجه بگیریم و با همکاری بانکها و خودروسازان بوده اما برای سال آینده پیشنهادی را برای دولت فرستادیم و امیدواریم با همکاری سازمانها این بودجه تصویب شود.

به گفته وی، بر اساس آمار خودروهایی که مشمول سن فرسودگی می شود کمتر از یک میلیون و 40 هزار دستگاه هستند که تا پایان سال همه آنها از رده خارج می شوند.

وی گفت: سیاست ما استفاده از خودروهای کم مصرف است.

کد خبر 1237392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha