پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۴:۵۶

عظیمی:

مدارس صدرا گرایش به تعلیم و تربیت را گسترش دهند

مدارس صدرا گرایش به تعلیم و تربیت را گسترش دهند

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: مدارس صدرا باید با استفاده از ایجاد انگیزه های مثبت گرایش دانش آموزان به تعلیم و تربیت را گسترش دهند.

حجت الاسلام حمید عظیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز با بیان این مطلب گفت: استفاده از اصل پاداش یکی از بهترین شیوه های ترغیب به آموزش و اجرای برنامه ها است و این شیوه باید در بین مدارس صدرا نیز لحاظ شود.

وی با اشاره به قابلیت های تکنولوژی های نوین در بحث آموزش افزود: این مدارس باید از نرم افزار های آموزشی و کتب های در سطح فهم دانش آموزان استفاده کنند.

عظیمی به فرایند درگیری دانش آموزان در بحث آموزش تاکید کرد و گفت: معلمان می توانند با استفاده از کنفرانس های آموزشی و ... بازدهی آموزشی دانش آموزان را افزایش دهند.

حمید عظیمی تربیت نیروی انسانی را از اولویت های اصلی مدارس صدرا دانست و افزود: این مدارس باید با تربیت نیروهای فعال و توانمند و متعهد به نظام کوشا باشند.

عظیمی در ادامه با اشاره به نقش کارگاه های آموزشی در ارتقاء بصیرت دانش آموزان تاکید کرد: این کارگاه ها باید به صورت هفتگی در این مدارس برگزار شود. 

کد خبر 1238217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha