به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمز هند، "ریموند دیویس" که هم اکنون در بازداشت نیروهای پاکستانی می باشد، روز گذشته (پنج شنبه 7 بهمن) پس از شلیک گلوله، دو موتور سوار را در شهر لاهور با ادعای "دفاع از خود در برابر سارقان" از پای در آورد و سومین نفر هم نیز درحالی که سعی در فرار از صحنه درگیری را داشت به وسیله یک خودروی کنسولگری آمریکا که به منظور کمک به دیویس به محل حادثه نزدیک میشد، زیر گرفته و کشته شد.
پلیس اعلام کرده که نمره پلاک این ماشین جعلی بوده است.
"اصلم تارین" رئیس پلیس لاهور گفت: این آمریکایی متهم به قتل و حمل غیر قانونی سلاح، مورد بازجویی قرار گرفته است و مشخص شده که وی برای امور امنیتی از سوی کنسولگری استخدام شده است.
"منیر احمد" یکی دیگر از مقام های پلیس این شهر نیز در این باره افزود: مدارکی درباره این رویداد گردآوری شده است.
"فیلیپ کراولی" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز در اقدامی برای ممانعت از گسترش احساسات ضد آمریکایی در پاکستان گفت، واشنگتن به طور کامل با اسلامآباد همکاری خواهد کرد.
"فیلیپ کراولی" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز در اقدامی برای ممانعت از گسترش احساسات ضد آمریکایی در پاکستان گفت، واشنگتن به طور کامل با اسلامآباد همکاری خواهد کرد.
گرچه آمریکا اعلام کرده که هر توضیحی را در این باره به پاکستان خواهد داد اما چنین اشتباهاتی از سوی کارکنان کنسولی آمریکا در کنار بمباران شهرهای مرزی پاکستان از سوی هواپیماهای بدون شرنشین آمریکا خشم مردم پاکستان را بر انگیخته شده است.
نظر شما