پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ بهمن ۱۳۸۹، ۱۶:۲۶

یک میلیون و 600 هزار مددجوی کمیته امداد تحت پوشش پزشک خانواده

یک میلیون و 600 هزار مددجوی کمیته امداد تحت پوشش پزشک خانواده

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد با بیان اینکه طرح پزشک خانواده در سه سطح ویژه مددجویان جرا می شود گفت: یک میلیون و 600 مددجوی کمیته امداد تحت پوشش پزشک خانواده هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد ذوالفقاری با بیان اینکه از نیمه دوم سال 1376 طرح پزشک خانواده برای تمام خانواده های تحت پوشش در سراسر کشور اجرا می شود گفت: شناخت کامل میان پزشک و بیمار، تشکیل پرونده پزشکی، توجه به پیشگیری در سلامت خانواده، درمان به موقع بیمار، انتخاب علمی مسیر درمان، صیانت از سلامت افراد، اعمال طبابت علمی، اولویت دادن به معاینه بالینی، جلوگیری از مصرف بی رویه دارو و خدمات پزشکی وجلوگیری از سرگردانی بیمار و هدایت درمان متناسب با اقتصاد جامعه از مهمترین دلایل انتخاب طرح پزشک حانواده است.

وی افزود: جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با طبقه بندی علمی و کاربردی به سطح بندی خدمات ارائه شده پرداخته ایم که در این راستا سطح یک شامل ارائه خدمات عمومی مانند ویزیت پزشک عمومی، تجویز داروها، تشکیل پرونده و ثبت اطلاعات پزشکی و ارجاع به متخصص یا در موارد اورژانس ارجاع به بیمارستان بوده و سطح دو شامل خدمات تخصصی قابل ارائه از جمله ویزیت تخصصی، تجویز داروها و خدمات پاراکلینیکی تخصصی، انجام اقدامات و پروسیجرهای سرپایی، ارجاع به بیمارستان و بازخوراندن اطلاعات پزشکی به پزشک خانواده جهت ثبت در پرونده و سطح سه شامل ارائه خدمات بستری و بازخوراندن اطلاعات جهت ثبت در پرونده است.

عضو شورای معاونین کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: مزایای به کارگیری نظام ارجاع در طرح پزشک خانواده عبارتند از افزایش کیفیت ارائه خدمات، افزایش میزان رضایتمندی دریافت کنندگان و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی درمانی و کاهش هزینه ها و اجتناب از اتلاف منابع است.

ذوالفقاری در مورد نحوه ارائه خدمات اورژانسی اظهار داشت: برای ارائه خدمات اورژانسی در سیستم ارجاع راهکارهای ویژه ای طراحی شده است که به بیمه شدگان اجازه می دهد به طور مستقیم از خدمات اورژانس بهره مند گردند. عقد قرارداد با مراکز اورژانس و تسهیل بازپرداخت هزینه های خدمات اورژانسی که خارج از سیستم ارجاع دریافت شده است از راهکارهای پیش بینی شده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده امداد امام (ره) در پایان با اشاره به اینکه در این طرح مسئولیت درمان و راهنمایی بیمه شده را یک نفر پزشک متعهد و با تجربه و دارای حسن شهرت که در نزدیک ترین مکان محل سکونت خانواده استقرار دارد و توسط بیمه شده به عنوان « پزشک خانواده» انتخاب گردیده به عهده دارد و بیمه شده در صورت نیاز به ادامه درمان از طریق سیستم ارجاع خدمات درمانی مختلف را دریافت می نماید تصریح کرد: طرح پزشک خانواده به عنوان یک نظام بیمه ای نوین و برتر با بهره جویی کامل از سیستم رایانه ای پیشرفته با هدف تأمین موجبات و امکانات بیمه خدمات درمانی اقشار نیازمند، صیانت از سلامت و حقوق بیمه شده، فراهم آوردن زمینه هدایت و راهنمایی بیمه شدگان توسط پزشک خانواده به عنوان مشاور تخصصی، اعمال نظارت مستمر بر بهداشت خانواده و پیشگیری قبل از درمان و ایجاد بستری مناسب برای ترویج فرهنگ استفاده بهینه از خدمات درمانی و دارویی کشور تهیه شده است.

در حال حاضر حدود یک میلیون و 600 هزار نفر از مددجویان شهری از خدمات بیمه ای امداد امام(ره) در قالب طرح پزشک خانواده بهره مند هستند و تعداد یکهزار و 512 پزشک خانواده طرف قرارداد بیمه خدمات درمانی امداد امام(ره) سطح اول خدمات درمانی را به بیمه شدگان ارائه می نمایند و در مجموع خدمات درمانی امداد با 11 هزار و 166مرکز درمانی قرارداد بوده و تعداد پنج هزار و 200 پزشک متنخصص و فوق تخصص در 636 بیمارستان به یاری مددجویان و ارائه خدمات درمانی پرداخته اند.
 
کد خبر 1241804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha