پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۷:۴۰

همزمان با دهه فجر:

222 پروژه برق در استان اصفهان به بهره برداری می رسد

222 پروژه  برق در استان اصفهان به بهره برداری می رسد

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در دهه فجر سال‌جاری 222 پروژه برق‌رسانی با هزینه‌ای بالغ بر 11 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، حمیدرضا پیرپیران ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اصفهانی اظهار داشت: در بهمن ماه سال جاری 222 پروژه در توزیع برق استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها در 22 شهرستان استان است، تاکید کرد: بالغ بر 11 میلیارد و 800 میلیون تومان هزینه اجرایی این پروژه‌ها بوده است.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با اشاره به اینکه 14 منطقه روستایی در اصفهان دارای برق می‌شوند، بیان داشت: همچنین احداث فیدرهای فشار متوسط و ضعیف به منظور تامین برق مطمئن از طرح‌های مورد بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: تعدادی از پروژه‌های مسکن مهر استان نیز از دیگر طرح‌های مورد بهره‌برداری در دهه فجر سال جاری توسط این شرکت است.

پیرپیران با اشاره به اینکه 434 پست هوایی و زمینی در دهه فجر مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت، افزود: 537 کیلومتر فیدر فشار ضعیف و متوسط برای طرح‌های مورد بهره‌برداری در این ایام مورد استفاده قرار گرفته است.

وی بازسازی شبکه فرسوده 50 روستا را دیگر پروژه‌ افتتاحی دانست و گفت: برق‌رسانی به تعدادی از شهرک‌های صنعتی استان و استفاده از تکنولوژی‌ برای کاهش خاموشی و افزایش ضریب پایداری شبکه، از دیگر برنامه‌های افتتاحی دهه فجر سال‌جاری است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 32 دفتر پیشخوان دولت در استان اصفهان خدمات برق را به مردم ارائه می‌دهند، ادامه داد: تلاش داریم در شش ماهه ابتدای سال 1390، تمام دفاتر در سطح استان اصفهان به گونه‌ای ساماندهی شوند که آماده ارائه خدمات برق به مردم در تمام استان باشند.

وی تصریح کرد: به کمک خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، خدمات برق در نقاط مختلف از طریق دفاتر خدمات IC و ICT روستایی به مردم ارائه می‌شود.

کد خبر 1242812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha