پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۶:۰۴

میرشکار:

اردوهای تخصصی کمیته امداد از سال آینده برپا می شود

اردوهای تخصصی کمیته امداد از سال آینده برپا می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور از برپایی اردوهای تخصصی این مجموعه از سال آینده در سراسر کشور خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، اکبر میرشکار بعد ازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: کمیته امداد طی سالیان گذشته با دارا بودن 100 خوابگاه، 18 اردوگاه و 99 کانون فرهنگی تربیتی در سراسر کشور سالانه حدود 300 هزار نفر از نوجوانان و جوانان کشور را تحت پوشش مسائل فرهنگی و تربیتی در اردوهای مختلف قرار داده که در این راستا از سال آینده با نیاز سنجیهایی که صورت گرفته اردوهای تخصصی را برای این گروه از افراد تحت پوشش کمیته امداد راه اندازی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: برپایی این اردوها به گروه های مختلفی تقسیم شده که نیازهای مربوط به هر گروه با دیگر گروه ها متفاوت واز طرفی خدمات و آموزش های مورد نظر نیز با بخش های دیگر تفاوت دارد.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه کمیته امداد هر ساله مبالغی را بابت هزینه های تحصیلی پرداخت می کند، یادآور شد: در حال حاضر 700 هزار دانش آموز تحت پوشش این کمیته قرار دارند که در این خصوص هزینه تحصیل و خدمات مختلف این دانش آموزان بر عهده کمیته امداد قرار دارد.

میرشکار افزود: 112 هزار نفر از دانشجویان نیز از خدمات کمیته امداد استفاده می کنند که سالانه برای این دانشجویان مبلغی حدود 17 میلیارد تومان هزینه می شود که اکثر این افراد نیز از نفرات برتر در دانشگاه های کشور محسوب می شوند.

وی تصریح کرد: طی 16 سال گذشته حدود 87 هزار و800 نفر از دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد فارغ التحصیل شدند و در حال حاضر نیز 460 نفر از این افراد در مقطع دکترا، کارشناسی، کارشناسی ارشد و کاردانی فارغ التحصیل شده اند.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه طرح نظام جامع آموزشی و تربیتی خانواده در حال اجراست، گفت: این طرح طی چند مرحله انجام می شود که در حال حاضر بحث شناسایی نیازهای خانواده های تحت پوشش کمیته اجرایی شده که نسبت به نیاز های آنها برنامه هایی خاص اجرایی شود.

میرشکار یادآور شد: طی این نیاز سنجی افراد تحت پوشش در این طرح حدود 620 هزار نفر مشخص شدند که برای این افراد 182 آیتم در بخشهای مختلف فرهنگی، مذهبی و... در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم با اجرای این طرح در سال آینده جشن توانمندسازی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد را در سراسر کشور برپا کنیم.

کد خبر 1261948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha