به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، وحید جلال زاده بعد از ظهر سه شنبه در جریان بازدید از نمایشگاه فرش دستباف آذربایجان غربی در بازار قدیمی ارومیه با اشاره به پیگیری حل مسایل و مشکلات مربوط به حوزه فرش استان، افزود: فرش آذربایجان غربی با محوریت شهرستانهای بوکان، خوی و تکاب از نام و آوازه خوبی برخوردار بوده که باید در راستای شناساندن برندهای مخصوص فرشهای آذربایجان غربی اقدامات لازم انجام شود.
وی با اشاره به جمایتهای جدی از بافندگان و فروشندگان فرش دستباف استان طی سال آینده، بیان داشت: با اعطای تسهیلات و سرمایه در گردش از بافندگان و تولید کنندگان فرش دستباف نیمه صنعتی زمینه لازم را برای توسعه این صنعت در استان فراهم می کنیم.
استاندار آذربایجان غربی جدی در صنعت فرش دستباف استان را نیازمند همکاری و مشارکت بافندگان، هنرمندان و فرشندگان فرش دانست، اظهار داشت: برپایی نمایشگاه فرش دستباف در بازار قدیمی ارومیه در افزایش میزان فروش بازاریان موثر است.
استاندار آذربایجان غربی بعد از ظهرسه شنبه به همراه جمعی از مدیران حوزه اقتصادی و بازرگانی استان از نمایشگاه فرش دستباف در بازار قدیمی شهر ارومیه بازدید کرد.
جلال زاده در بازدید از نمایشگاه فرش دستباف ارومیه که در قالب هر فروشگاه یک نمایشگاه فرش از 22 بهمن ماه در بازار قدیمی ارومیه دایر شده، ضمن دیدار و گفتگو با کسبه و بازاریان بر حمایت ویژه از صنایع دستی استان تاکید کرد.
نمایشگاه فرش دستباف ارومیه همزمان با سراسر کشوراز 22 اسفند ماه دایر در قالب 18 فروشگاه دایر شده و اجناس با 15 درصد تخفیف به مردم عرضه می شود.
نظر شما