پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اسفند ۱۳۸۹، ۱۰:۰۱

افکانه در گفتگو با مهر:

امیدواریم سفر شاه اردن لغو شود/ دانشجویان واکنش سختی نشان می‌دهند

امیدواریم سفر شاه اردن لغو شود/ دانشجویان واکنش سختی نشان می‌دهند

دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: امیدواریم سفر پادشاه اردن به تهران لغو شود چرا که در صورت انجام این سفر دانشجویان واکنش سختی در قبال این موضوع خواهند داشت.

محمد افکانه دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دعوت پادشاه اردن به تهران  اظهار داشت: در شرایط سیاسی فعلی دعوت از پادشاه اردن کار درستی نیست و دانشجویان با این موضوع به شدت مخالفند.

وی افزود: دعوت پادشاه اردن به تهران از حرکات و کارهایی که در وزارت امورخارجه درچند ماه اخیر صورت گرفته  ناشی می شود و در همان راستا است.
 
دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل  ادامه داد: امیدواریم سفر پادشاه اردن به تهران لغو شود چرا که در صورت انجام این سفر دانشجویان واکنش سختی در قبال این موضوع خواهند داشت.
 
وی تاکید کرد: هم اکنون موج رسانه ای و دانشجویی که ناشی از خبر دعوت پادشاه اردن به تهران آغاز شده است ادامه دارد و بیشتر تشکل ها در حال صدور بیانیه هستند.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان با اتفاقات اخیر و دعوت پادشاه اردن در تعامل و همکاری با دولت تجدید نظر خواهند کرد.
 
کد خبر 1274432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha