پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۰۵

صالحی:

روابط با کشورهاى اسلامى و اتحادیه اروپا در سال جدید گسترش مى یابد

روابط با کشورهاى اسلامى و اتحادیه اروپا در سال جدید گسترش مى یابد

وزیر امور خارجه گفت: تعمیم روابط با کشورهای همسایه به خصوص با جهان اسلام و اتحادیه اروپا از برنامه های ورازت خارجه درسال جدید خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر صالحی وزیرامورخارجه درباره برنامه های کشور در حوزه سیاست خارجی اظهار داشت: اتقافاتی که در منطقه در حال وقوع است، برای خیلی ها قابل پیش بینی نبود. بنابراین برنامه ریزی ها متناسب با شرایط موجود در وزارت خارجه تنظیم می شود و سعی می کنیم با وضعیت جدیدی که در منطقه به وجود آمده است، اهداف خود را برنامه ریزی کنیم.

وی درباره برنامه های تنظیم شده با شرایط جدید گفت: برنامه ها به نحوی است که هم منافع جمهوری اسلامی ایران و هم منافع امت اسلامی در مقابل مستکبران و دیگرانی که جز دشمنی هدف دیگری را دنبال نمی کنند، حفظ شود.

صالحی افزود: درسال جدید هدف این است که روابط ایران را با کشورهای همسایه به خصوص با جهان اسلام و همچنین اتحادیه اروپا تعمیم بخشیم.

وی ادامه داد: درراستای گسترش روابط اقدامات خوبی انجام گرفته است، البته چالش های بزرگی هم وجود دارد که باید به نحوی این چالش ها مدیریت شود. تمام تلاش ما برنامه ریزی برای مدیریت صحیح این چالش هاست.

کد خبر 1279038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha