به گزارش خبرگزاری مهر، امید صدیقی مدیر کل اکوبیولوژی دریا سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به حضور همه سازمان ها و نهادهای مرتبط دریایی اعم از نهادهای پژوهشی، صنایع و تجارت، حمل و نقل و امنیت دریایی و همچنین سازمان حفاظت محیط زیست در این همایش، فرصت مغتنمی برای تعامل این ارگان ها ایجاد شده است.
وی با یادآوری میزبانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای برگزاری این همایش، ابراز امیدواری کرد: این همایش هر ساله به همت یکی از ارگان های دریایی برگزار شده است و امیدواریم با برنامه ریزی ها و تلاش های صورت گرفته، سازمان حفاظت محیط زیست کشور نوزدهمین همایش هماهنگی ارگان های دریایی کشور را به بهترین نحو و فراتر از انتظار به انجام برساند.
وی همچنین از حضور شرکت کشتیرانی بنیاد، سازمان بنادر و کشتیرانی، کشتیرانی والفجر، سازمان شیلات و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این همایش دو روزه خبر داد و افزود: همچنین شرکت ملی نفتکش ایران، شرکت نفت فلات قاره در این همایش حضور فعال دارند.
نظر شما