پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۵۴

در استان زنجان/

فاصله سرانه تربیتی با آموزشی باید به حداقل برسد

فاصله سرانه تربیتی با آموزشی باید به حداقل برسد

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: فاصله سرانه تربیتی با سرانه آموزشی باید به حداقل ممکن برسد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام علی دشتکی ظهر دوشنبه در جلسه مدیران دفاتر ادارات تبلیغات اسلامی استان زنجان که در محل مجتمع فرهنگی و تبلیغی ولایت زنجان برگزار شد، افزود: تحول طبیعت باید موجب تحول و تغییر در رفتار انسانها شود.

وی با بیان اینکه اول هر سال مقام معظم رهبری براساس مصالح جامعه سال جدید را نامگذاری می کنند، اظهار داشت : امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهاد اقتصادی نامگذاری شد و نظام اسلامی الگو بودنش در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی در جهان مطرح بوده و باید نظام اسلامی در حوزه اقتصادی نیز در جهان به عنوان یک الگوی برتر معرفی گردد .

حجت الاسلام دشتکی افزود: شعار اصلاح الگوی مصرف و همت مضاعف و کار مضاعف همه در راستای شعار امسال صورت گرفته است و جهاد در جایی مطرح می شود که اصول الهی به خطر بیفتد و این امر بر اهمیت شعار امسال تاکید جدی دارد و همه باید در تبیین و اطلاع رسانی شعار امسال همت کنند .

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: یکی از وظایف اداره کل تبلیغات اسلامی استان تبیین ابعاد جهاد و به خصوص جهاد اقتصادی به مردم است و همچنین تلاش می شود خدماتی را که نظام به مردم انجام داده را اطلاع رسانی کرده تا از شبهه افکنی دشمنان جلوگیری به عمل آید .

وی با اشاره به اینکه در تمام شهرستانهای استان باید پوشش تبلیغی ارتقاء یابد یادآور شد: امسال تلاش می شود تا فاصله سرانه تربیتی با سرانه آموزشی به حداقل ممکن برسد .

حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه اعتبار سرانه آموزشی بسیار بالاتر از اعتبار سرانه تربیتی در کشورمان است، گفت : باید تلاش کرد تا با اهمیت دادن به مسئله تربیت در جامعه به ارتقاء رفتارهای مثبت اجتماعی کمک کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به فعالیتهایی که در خصوص موضوع مهدویت صورت می گیرد خاطر نشان کرد : امروز دشمن درصدد عادی کردن مساله مهدویت است و این در حالی است که موضوع مهدویت یکی از موضوعات اساسی و محوری در جامعه ما محسوب می شود .

حجت الاسلام دشتکی ادامه داد : دشمن تلاش دارد تا فاصله نظام اسلامی را که یک نظام توحیدی است با سایر نظام ها به حداقل برساند .

وی با اشاره به اینکه باید امید و نشاط در جامعه جاری باشد تاکید کرد: هر فردی با امید زنده است و هر زندگی نیز با امید به خود معنا می گیرد .

کد خبر 1291704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha