محمد کرمی راد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بیداری ملت های مسلمان منطقه حقیقتی انکار ناپذیر است زیرا که مطابق وعده الهی دوران حاکمیت سلاطین جور پایان یافته است.
نماینده مردم کرمانشاه با اشاره به اینکه موج بیداری ملت های مسلمان منطقه و عمق فجایع حاکمان منطقه و حامیان رژیم صهیونیستی، مصر و ترکیه را در ردیف حامیان خیزش های اسلامی قرار داد، تصریح کرد: تمکین در برابر اراده ملت ها، مصر را که روزی حاشیه امن رژیم صهیونیستی بود، به پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی در تحولات پیش رو تبدیل کرده است.
وی با اشاره به پیوستن نخبگان سیاسی منطقه به صف مقاومت های مردمی افزود: ظلم و بی عدالتی حکومت مصر در برابر ارتش این کشور به حدی رسیده بود که به صورت شدید عقاید ضد صهیونیستی بدنه مردمی ارتش را در نطفه خفه می کردند.
کرمی راد با اشاره به سربلندی ترکیه در آزمون حمایت از خیزش های مردمی منطقه تصریح کرد: اعزام کاروان آزادی به غزه، قطع مناسبات با رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین نمایانگر چرخش ترکیه در رویکرد به خیزش های اسلامی منطقه است.
رئیس فراکسیون انتفاضه لبنان و فلسطین تاکید کرد : قرار گرفتن ایران، ترکیه و مصر در محور مقاومت منطقه، مرگ رژیم صهیونیستی و پایان یکه تازی رژیم آپارتاید منطقه را رقم خواهد زد.
وی با اشاره به آرمان نیل تا فرات رژیم صهیونیستی گفت: جهت ناکام ماندن این آرزوی دیرینه رژیم صهیونیستی، دولت جدید مصر باید هر چه سریعتر با رویکرد ضد اسرائیلی خود، سیاست های غلط قبلی اش را جبران کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شکل گیری محور مقاومت ایران، ترکیه و مصر را زمینه ساز شکل گیری خاورمیانه اسلامی دانست.
نظر شما